Pronájem obchodního prostoru, Ostrava, Přemyslovců, 75 m2

Přemyslovců, Ostrava

11 000 Kč
/za měsíc
+ elektřina, plyn, voda + provize RK
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaPřemyslovců, Ostrava
ID0865
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná75 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuCentrum obce
Plocha budovy250 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
DopravaSilnice, MHD, Autobus
VodaVodovod
Převod do OV

Origo partneři v Ostravě

Popis

Nabízíme k dlouhodobému pronájmu komerční prostor na ulici Přemyslovců v Ostravě, jedné z hlavních tepen Mariánských Hor, která přímo spojuje tuto část města s hlavní ostravskou třídou – ulicí 28. října. Tento prostor je ideální pro provoz prodejny, kanceláře nebo jiný podnikatelský záměr.

Prostor zahrnuje prostornou prodejní místnost o velikosti cca 58 m² a sklad o velikosti cca 17 m², který je vybaven umyvadlem s přívodem vody. Součástí je také oddělená toaleta, která je sdílena s vedlejší prodejnou.

Velké výlohy poskytují skvělou příležitost pro umístění vaší reklamy, včetně možnosti instalace světelné reklamy, což přispěje k vysoké viditelnosti vašeho podniku.

K dispozici jsou vlastní elektroměr a plynoměr, takže zálohy na energie budete hradit podle skutečné spotřeby. Voda je společná pro celý dům a náklady na ni se platí zálohově s následným rozúčtováním mezi nájemníky.

Po dokončení probíhající rekonstrukce se ulice Přemyslovců promění v moderní a zelení obklopenou třídu, která přitáhne nové zákazníky a klienty.
Plánovaná dvě parkovací místa přímo před prodejnou poskytují pohodlné parkování na 20 minut zdarma, což je ideální pro rychlé nákupy či návštěvy.

Nájemné činí 11.000 Kč měsíčně + zálohy na služby, které si přepíšete na sebe. Kauce je stanovena ve výši dvou měsíčních nájmů. Nový nájemce také hradí provizi RK, a to ve výši jednoho měsíčního nájmu.

Pokud hledáte prostor s dlouhodobým potenciálem a strategickou polohou, je tento nabízený prostor skvělou volbou. Neváhejte a využijte této příležitosti – prostor je k dispozici ihned! Pro více informací a sjednání prohlídky mě neváhejte kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!