Prodej bytu 3+kk, Nový Bydžov, Masarykovo náměstí, 66 m2

Masarykovo náměstí, Nový Bydžov

4 299 000 Kč
/za nemovitost
Náš finanční specialista vám připraví několik možností, jak nejlépe financovat nákup tohoto bytu.
Hypotéka od 20 488 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaMasarykovo náměstí, Nový Bydžov
IDMM240902
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná66 m2
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná

Origo partneři v Novém Bydžově

Popis

Představuji vám atraktivní bytovou jednotku 3+kk v exkluzivní rezidenci U Raka, situovanou v centru Nového Bydžova. Tento moderní byt o rozloze 66 m² se nachází ve 3. nadzemním podlaží budovy vybavené výtahem, což poskytuje komfortní a bezproblémový přístup.

Byt je vybaven vkusným a současným nábytkem, přičemž existuje možnost dohodnout se na ponechání některých kusů vybavení, pokud budete mít zájem. V rámci sdílených prostorů rezidence je k dispozici krásný dvorek s altánkem a pískovištěm pro děti, který je ideálním místem pro odpočinek a relaxaci.

Dispozice bytu zahrnuje:

Vstupní chodbu (7,8 m²) s vestavěnou skříní a botníkem.
Dětský pokoj (9,6 m²).
Ložnici (12 m²).
Koupelnu (4,4 m²) vybavenou vanou a místem pro pračku a sušičku.
Samostatné WC (1,26 m²).
Prostorný obývací pokoj (31,1 m²) s pracovním koutem a moderní kuchyní, která obsahuje lednici, mikrovlnnou troubu, myčku nádobí, sporák, digestoř a troubu.
K bytu náleží sklepní jednotka o velikosti 2,9 m² a přístup ke společné kolárně. Součástí nabídky je také parkovací místo v podzemní garáži, přičemž na Masarykově náměstí, které se nachází v těsné blízkosti, je rovněž možné parkovat.

Vytápění bytového domu je řešeno centrálním plynovým kotlem a budova má energetický štítek třídy B – velmi úsporná. Měsíční náklady na provoz bytové jednotky jsou 4 060 Kč, s tím, že náklady na elektřinu jsou účtovány samostatně.

Rád Vás bytem provedu.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Novém Bydžově.