Prodej rodinného domu, Mořina - Trněný Újezd, 110 m2

Mořina, Trněný Újezd

10 900 000 Kč

Cena k jednání
Hypotéka od 51 946 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaMořina, Trněný Újezd
ID10
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná110 m2
VybavenoNe
Druh objektuSamostatný
VlastnictvíOsobní
Plocha budovy120 m2
Plocha nemovitosti819 m2

Origo partneři v Mořině

Popis

Nabízíme vám novostavbu rodinného domu v malebné obci Trněný Újezd u Zákolan, ideální pro rodinu hledající pohodlné a ekologické bydlení. Tento dům o dispozici 3+kk je navržen pro tříčlennou rodinu a nabízí celkovou užitnou plochu 110 m.

Klíčové vlastnosti domu:

Prostorný interiér: Dům disponuje dvěma ložnicemi, koupelnou, samostatným WC, předsíní, chodbou s místem pro vestavěné skříně a velkým obývacím pokojem s kuchyňským koutem a spíží.
Moderní konstrukce: Postaven z kvalitních keramických tvárnic Porotherm s vynikající tepelnou izolací, která zajišťuje nízké náklady na vytápění.
Tepelné čerpadlo Siemens vzduch-voda: Efektivní a ekologické vytápění v kombinaci s podlahovým topením zajišťuje komfortní teplotu po celý rok.
PVC okna s trojskly a venkovními elektrickými žaluziemi: Maximální tepelný komfort a soukromí.
Příprava na krb: V obývacím pokoji je komín s možností instalace krbových kamen.
Venkovní prostor:

Pozemek o rozloze 819 m: Nabízí dostatek místa pro zahradu, relaxaci a různé aktivity.
Ekologické využití vody: Studna na pozemku může být napojena na závlahový systém, dále jsou zde dvě zasakovací tělesa o objemu 5.000 litrů pro recyklaci dešťové vody a přečištěné vody, kterou lze využít např. na zahradní zavlažování či mytí auta.
Parkování: Dostatečný prostor pro parkování dvou vozů s možností rozšíření.
Tento dům je nejen moderní, ale i šetrný k přírodě, díky čemuž přispívá k ekologickému způsobu života. Součástí nabídky jsou také vizualizace interiéru pro lepší představu, dům není vybaven.

Pokud hledáte kombinaci komfortu, moderních technologií a ekologického přístupu, neváhejte mě kontaktovat pro více informací či prohlídku.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Mořině.