Prodej bytu 4+kk, Praha - Strašnice, Strašínská, 125 m2

Strašínská, Praha 10 - Strašnice

29 990 000 Kč

včetně provize RK
Hypotéka od 142 924 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaStrašínská, Praha 10 - Strašnice
ID0041
StavbaSkeletová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná125 m2
VybavenoAno
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná

Origo partneři v Praze 10

Stěhovací služby

Popis

Ve výhradním zastoupení majitele vám představujeme velkoryse pojatý prémiový byt.
Byt se rozléhá po celém 3. podlaží komorní rezidence Panna a Baba z roku 2020 v klidné, vilové čtvrti pražských Strašnic.

Nízkoenergetická rezidence Panna a Baba jsou dva netradičně řešené domy, které našly svou tvarovou inspiraci ve známém symbolu Českého ráje.
Umístění bytu je v Panně s pouze dalšími 4mi byty.

Užitná plocha bytu včetně lodžie činí 125 m² o dispozicí 4+kk s 2 koupelnami, 3 toaletami a technickou místností.
K bytu náleží 2 parkovací stání přístupná auto výtahem a prostorný sklep o výměře 16 m².

Vstup do bytu je ze společné chodby anebo přímo z výtahu. Výtah ve vlastním patře zastaví pouze za použití soukromého čipu.

Velkým benefitem je soukromí a absence přímých sousedů.
Dominantou bytu je otevřený prostor obývací částí a kuchyně. Byt je kompletně vybaven nadstandardním nábytkem a příslušenstvím, které je součástí prodeje.

U obývací a jídelní části je vstup na prostornou lodžii s výhledy do klidné okolní zástavby.
Elegantní kuchyňská linka s vysoce praktickou pracovní deskou z umělého kamene Technistone disponuje veškerými spotřebiči nejvyšší kvality a technologie.

Ve 2 ložnicích jsou vestavěné šatní skříně a postele ruční výroby britské značky Vispring.  
Třetí ložnice je momentálně plně zařízená nábytkem na míru jako kancelář.

K vysokému nadstandardu bytu přispívají v koupelnách velkoformátové obklady a dlažba se značkovou sanitou. Dále pak bezfalcové dveře výšky 2,4 m, hliníková okna s izolačními trojskly a předokenními roletami.

Nemůže chybět sofistikovaná technologie chytré domácnosti ovládající mj.  rekuperaci, klimatizaci a podlahové vytápění. Dřevěná podlaha v kombinaci s ručně tkanými perskými koberci dodává bytu jedinečnou atmosféru. Veškerá okna jsou osazena prémiovými na míru šitými závěsy se záclonami.  

Byt je ve výborném stavu a připravený k nastěhovaní bez jakékoliv další nutné investice.
Pozemek je ohraničen plotem a jeden ze vstupů do objektu je koncipován jako poloveřejné pátio.

Okolí je klidné ve vilové zástavbě části pražských Strašnic zvané Rybníčky s veškerou občanskou vybaveností v okolí. V pěší vzdálenosti se nachází mateřské a základní školy.
Na stanici metra linky A, Skalka dojdete pěšky do 10ti minut. Pouhou minutu chůze od domu je zastávka autobusu Dubečská. Do pár minut tak dojedete do Vršovic k OC Eden.

V blízkosti domu se nachází vlaková stanice Praha – Zahradní Město. Jezdí zde spoj Praha, Hlavní nádraží – Benešov,. Do centra Prahy dojedete na Hlavní nádraží do 10ti minut. Pro jízdu autem je pak v bezprostřední blízkosti nájezd na Jižní spojku. '

Rodiny s dětmi ocení 1 km vzdálený sportovní a rekreační park Gutovka. Pro procházky a projížďky na kole v přírodě jsou v blízkosti mokřady Triangl.

Velkou zajímavostí je vybudování Drážní promenády a liniového parku, vzdálené pouhých 300 m od bytu. Jedná se o projekt propojující Prahu 10 a Vršovice podél zrušené železniční trati.

Koupi bytu vám vřele doporučuji.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 4+kk v Praze 10.