Pronájem bytu 1+1, Brno, Černého, 34 m2

Černého, Brno

13 100 Kč
/za měsíc
+ 4.900 Kč - energie, služby, internet, TV, + provize RK
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaČerného, Brno
IDDR2B 11129R
StavbaPanelová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná34 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Balkon

Origo partneři v Brně

Popis

Pronájem částečně zařízeného bytu 1+1 po celkové, nové, rekonstrukci, na ul. Černého, v městské části Brno - Bystrc.

Městská část Bystrc je plně vybavená, v docházkové vzdálenosti od domu se nachází několik supermarketů, lékárny, zdravotní služby, restaurace, knihovna, hřiště, fitness centrum, ... . V blízkosti domu je i vyhledávaná rekreační, vycházková a volnočasová oblast Údolí oddechu. Brněnská přehrada je vzdálená přibližně 3 km od domu.
Zastávky MHD - 100m trolejbus + noční autobusy, cca 850 m tramvajové linky.

Jedná se o celkově, nově, zrekonstruovaný byt, včetně vyzdění bytového jádra, pořízení nové kuchyňské linky, včetně spotřebičů, instalaci nových rozvodů elektřiny, položení nových podlah, obkladů a zařizovacích předmětů v koupelně, atd..

Byt se nachází ve 3., předposledním, patře, v domě není výtah. Sestává z jedné obytné místnosti, kuchyně, koupelny s WC, předsíně a prostorného balkonu.

Byt se pronajímá částečně zařízený (vybavení je zobrazené na fotografiích), ze spotřebičů je k dispozici, plynová varná deska, elektrická trouba, digestoř, lednice s mrazákem, pračka a televize.

Byt je určený pro 1 - 2 osoby, a to pouze dospělé. Domácí zvířata po dohodě.

Majitel požaduje kauci ve výši 25.000,-Kč.

Byt je ihned volný, připravený k nastěhování.

V případě zájmu o telefonické poskytnutí informací nebo sjednání prohlídky bytu, volejte prosím pondělí až pátek 8.30 až 18.30 hod

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 1+1 v Brně.