Prodej bytu 3+kk, Teplice - Řetenice, Buzulucká, 57 m2

Buzulucká, Teplice, Řetenice

Rezervováno
2 196 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 10 465 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

StavRezervováno
AdresaBuzulucká, Teplice, Řetenice
ID00151
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná59 m2
Patro1. z 4
VybavenoČástečně
Druh objektuŘadový
Lokalita objektuSídliště
VlastnictvíDružstevní
Podlahová plocha57 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Ukazatel energetické náročnosti104 kWh/m2 za rok
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceKabelová televize, Kabelové rozvody
DopravaVlak, Silnice, MHD
VodaMístní zdroj vody
Sklep
Výtah
Převod do OV

Origo partneři v Teplicích

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Poohlížíte se po bytě, který bude moderní, se skvělou dispozicí, v bezvadné lokalitě a kam bude možné se okamžitě nastěhovat bez ztráty času s nákladnou a stresující rekonstrukcí?
Přesně takový byt vám v zastoupení nabízíme ke koupi v ul. Buzulucká v Teplicích – Řetenicích.

Byt je v majetku Podkrušnohorského BD a prošel kompletní rekonstrukcí před 5 lety a v té době zde nezůstal tzv. „kámen na kameni“. Bylo vybudováno vše kompletně od znova – jádro, výměna radiátorů a napojení v mědi na stávající stoupačky, nové podlahy, úprava dispozice na 3KK. S novou dispozicí se myslelo na využití každého centimetru a díky tomu byt působí velmi moderně, celistvě a harmonicky.

Zůstává zde kuchyňská linka s vestavnými spotřebiči: lednice, indukční deska, elektrická trouba, mikrovlnka, myčka. Byt byl čerstvě vymalován a je možné se okamžitě nastěhovat.

Svým umístěním do 1. patra domu, který je po celkové revitalizaci, bude vyhovovat i starším ročníkům, neboť po pár schodech jste u dveří bytu.
K dispozici je sklepní kóje s velikostí 2 m2 a druhý zděný sklep 10 m2, kam bezpečně umístíte cokoliv, co v bytě denně nepotřebujete.

Teplickým je Buzulucká ulice známá. Vám, pokud nejste místní, můžeme bydlení zde vřele doporučit, neboť tu najdete spojení přírody Řetenického lesoparku i všech výhod města, samozřejmě s plnou občanskou vybaveností, v docházkové vzdálenosti.

Nespornou předností je umístění pouze 3 bytů na každém patře domu, tedy 9 bytů ve vchodě, díky čemuž zde panuje téměř rodinná atmosféra.

Poplatek za převod družstevního podílu ve výši 14 500 Kč hradí nabyvatel.

Kompletní dokumentaci k bytu včetně výpočtového listu najdete na našich webových stránkách.
Je toto byt pro vás? Zavolejte nám a na prohlídce se sami přesvědčíte.

Byt, podle vnitřních stanov BD, není možné 1. rok od nabytí podnajímat a podnájem bude následně umožněn v případě nedosažené 25 % obsazenosti domu podnájemníky.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Teplicích.