Prodej trvalého travního porostu, Hora Svatého Šebestiána, 59000 m2 (ID: 1451162)

Hora Svatého Šebestiána

Cena na vyžádání

info v RK, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaHora Svatého Šebestiána
ID01502
Plocha nemovitosti59000 m2

Origo partneři v Hoře Svatého Šebestiána

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Rozlehlé pozemky o výměře cca 59.000 m2 na prodej. Pozemky jsou z velké části louky a pastviny, vedené jako trvalý travní porost. Pozemky nabízí možnost širokého využití, jsou vhodné pro chov hospodářských zvířat - ovcí, koz, koní nebo dobytka.
Součástí prodeje pozemků je zemědělská usedlost se zastavěnou plochou 120 m2, dispozičně 2+1. Dům má novou střechu, dozděné zateplené obvodové zdi, okna původní, nové okenice, novou elektroinstalaci. Teplou vodu ohřívá elektrický bojlér, teplo zajišťuje elektrokotel, dalším zdrojem je plynový kotel a také se v domě využívá krbová vložka. V půdním prostoru je možnost výstavby dalších pokojů. Oplocená zahrada kolem domu má výměru 959 m2.
Do prodeje je také zahrnuta stavební parcela nacházející se nedaleko domu s připraveným projektem k výstavbě a zahradní technika. Koupě je možná jako jeden celek nebo lze koupit jen část pozemků. Více info po telefonu.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje trvalých travních porostů v Hoře Svatého Šebestiána.

Podobné nabídky