Prodej bytu 1+1, Ústí nad Labem - Severní Terasa, Ladova, 37 m2

Ladova, Ústí nad Labem, Severní Terasa

1 950 000 Kč
/za nemovitost
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 9 293 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaLadova, Ústí nad Labem, Severní Terasa
ID03433
StavbaPanelová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná37 m2
Patro4. z 8
VybavenoAno
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiD - Méně úsporná
Ukazatel energetické náročnosti143 kWh/m2 za rok
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaSilnice, MHD, Autobus
VodaVodovod
Sklep
Výtah
Parkování

Origo partneři v Ústí nad Labem

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Dovoluji si Vám nabídnout k prodeji byt v osobním vlastnictví 1+1 se sklepem o celkové výměře 37 m2, který se nachází na okraji klidného sídliště Severní terasa obklopeného zelení v Ústí nad Labem.

Byt je umístěn ve 4. patře s výtahem a skládá se z chodby, kuchyně, pokoje, koupelny s vanou a wc. V mezipatře je možné využít menší lodžii s výhledem do zeleně. Byt je v původním stavu, ale s možností okamžitého nastěhování.
V bytě je zaveden plyn a měsíční náklady za bydlení činí cca 3.500,- Kč + elektřina + plyn.

Velká plastová okna s orientací na JV zajišťují v bytě dostatek denního světla. Sklepní kóje je umístěna v suterénu domu a přístup do prostor je zabezpečen uzamykatelnými dveřmi. V přízemí domu je k dispozici kolárna/kočárkárna.

Byt se nachází v panelovém domě, který má zateplenou fasádu, je vybaven kamerovým systémem a společné prostory jsou čisté a velmi dobře udržované. Parkování je bezproblémové přímo před domem.

Lokalita nabízí kompletní občanskou vybavenost (obchody, restaurace, kulturní a sportovní vyžití, MŠ, ZŠ, lékař) a velmi dobrou dopravní dostupnost do centra ( 5 min. pěšky od domu zastávka trolejbusu).

Velkou výhodou bytu je bydlení v těsné blízkosti rozsáhlého centrálního parku Severní terasa, který je ideálním místem pro relaxaci a sport. Park byl koncipován pro všechny věkové kategorie a skládá z několika částí. Nabízí dostatek prostoru pro vycházky, sportovní aktivity, velké dětské hřiště s patrovou věží, bazénem, fontánou, atrakcemi pro nejmenší a lanové centrum. Nachází se zde několik sportovních hřišť a je ideální pro sportovní vyžití (cyklistika, běh, in-line brusle) a procházky se psy. Zároveň nabízí klidné místo pro posezení přímo v parku nebo v restauraci s terasou a výhledem na hřiště.

Jedná se o ideální příležitost pro bydlení v klidné lokalitě s dobrou dopravní dostupností do centra Ústí nad Labem nebo pro investiční záměr (aktuálně jsou v bytě nájemníci).

V případě jakýchkoliv dotazů nebo zájmu o prohlídku bytu mě neváhejte kontaktovat. Zájemcům mohu zajistit hypoteční úvěr.
Cena za byt zahrnuje kompletní právní servis, zajištění administrativních náležitostí spojených s koupí bytu a všechny poplatky.

V mé nabídce bytů naleznete stejně dispozičně řešený a za stejnou cenu také byt v lokalitě sídliště Skřivánek v Ústí nad Labem.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 1+1 v Ústí nad Labem.