Prodej rodinného domu, Hostomice, Ferrerova, 750 m2 (ID: 1451463)

Ferrerova, Hostomice

Cena na vyžádání
/za nemovitost
volejte makléři, včetně provize a právního servisu poskytnutého advokátní kanceláří
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaFerrerova, Hostomice
ID00010-1
StavbaSmíšená
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná750 m2
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy435 m2
Plocha nemovitosti2126 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
VodaVodovod
Výtah

Origo partneři v Hostomicích

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Dovolujeme si vám exkluzivně nabídnout mimořádnou atypickou stavbu domu v Hostomicích nad Bílinou, která byla postavena a dříve využívána jako kino a lázně.
Vzhledem ke svému původnímu určení je stavba dělena na dva velké celky se samostatnými vchody. V prvním nadzemním podlaží nalezneme původní kinosál a s ním související zázemí v podobě velké haly, chodeb, hygienických zázemí a 5 menších místností. Promítárna bývala umístěna nad kinosálem jako oddělený prostor. Výšky stropu jsou zde různé podle využití (kinosál např. cca 4,5-6,3m).
V suterénu se pak nacházely prostory lázní, nalezneme zde 3 velké prostory, dalších 8 místností a hygienické zázemí.
Cihlovo smíšený dům z roku cca 1924 je kromě menších oprav v původním stavu, vyzývá tedy k vytvoření vlastní koncepce využití s velkým investičním potenciálem. Zastavěná plocha je cca 435m2. Vytápění bylo zajišťováno kamny na tuhá paliva. Zaveden obecní vodovod, kanalizace, el. energie 230/400V, plynová přípojka je na patě domu. Energetická tř. G. Majitel si vyhrazuje právo vybrat zájemce na základě jím zvolených kritérií. Dostatečně velký pozemek kolem domu má vjezd z ulice.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Hostomicích (okr. Teplice).