Prodej rodinného domu, Petrovice u Sušice, 140 m2

Petrovice u Sušice

4 690 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 22 351 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaPetrovice u Sušice
IDS2498
StavbaCihlová
Stav objektuV rekonstrukci
Plocha užitná200 m2
VybavenoNe
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy107 m2
Podlahová plocha140 m2
Plocha nemovitosti793 m2
Plocha zahrady686 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V, 400V
OdpadSeptik, Jímka
TopeníÚstřední elektrické
KomunikaceAsfaltová
DopravaSilnice, Autobus
VodaVodovod
Garáž
Sklep
Převod do OV
Parkování

Origo partneři v Petrovicích u Sušice

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Popis

Nabízíme na prodej hezký, zděný, podsklepený a částečně rekonstruovaný, rodinný dům (5+1; podl. pl.: cca 140 m2) s garáží a oplocenou zahradou 686 m2, stojící v klidné části střediskové obci Petrovice (obchod COOP, 2x restaurace, hřiště, OÚ, kostel, koupaliště, SDH) u Sušice 8 km s úžasným výhledem na horu Svatobor. Ideální dům pro zručného zájemce, který dokončí započatou rekonstrukci (nutno dodělat pouze pohledové prvky podle vlastních představ jako obklady a dlažby, sanita v koupelně, podlahy, vnitřní dveře, kuchyně....) a lze dům plnohodnotně užívat.
Rekonstrukce v r. 2023: nová elektřina vč. rozvodů a jističů; ústřední topení vč. radiátorů, rozvodů v uhlíkové oceli, tepelného čerpadla Mitsubishi Electric s akumulační nádrží, voda a odpad v plastu, zateplená střecha, plastová okna s parapety, vchodové dveře, el. garážové vrata.
Popis: suterén: garáž pro 2 auta, kotelna (TČ), sklep, chodba se schodištěm do přízemí: vstupní veranda, sam. WC s oknem, koupelna (připravené přívody a odpady na vodu pro vanu či sprchu, umyv., vývody na pračku) s oknem, chodba s dřevěným schodištěm, obytná kuchyň (příprava pro kuch. linku) s jídelnou a vstupem na balkon (bez zábradlí), prostorný obývací pokoj se vstupem na balkon; podkroví: podesta, koupelna a oddělené WC (připravené rozvody) a 3x ložnice; půda. Prodej vč. stavebního materiálů a zařízení, které je na domě!
Pozemek celkem: 793 m2;
Zastavěná plocha a nádvoří: 107 m2;
Zahrada: 686 m2; Pěkná, udržovaná, oplocená zahrada s vydlážděným vjezdem do garáže.
Voda: obecní řad;
Odpad: septik na vyvážení;
El.: 220/380 V;
Vytápění a TUV: ÚT – TČ Mitsubishi Electric s akumulační nádrží (voda - vzduch);
Poctivý dům z r. 1993 ideální velikosti v báječné tiché lokalitě s výhledem a jedním přímým sousedem v započaté rekonstrukci (hotové „střeva“ domu vč. TČ a plastových oken) s možností výběru pohledových prvků interiéru, zaujme zájemce o klidné rodinné bydlení v dosahu Sušice. Lze žádat o dotace, např.: „oprav dům po babičce“ apod....

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Petrovicích u Sušice.