Prodej rodinného domu, Nový Šaldorf-Sedlešovice, 50 m2

Nový Šaldorf-Sedlešovice

7 250 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 34 551 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaNový Šaldorf-Sedlešovice
IDMZ24059
StavbaMontovaná
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná50 m2
VybavenoAno
Typ objektuPřízemní
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuPolosamota
Plocha nemovitosti1062 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
OdpadČOV pro celý objekt
TopeníJiné
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaVlak, Silnice, MHD, Autobus
VodaMístní zdroj vody
Terasa
Parkování

Origo partneři v Novém Šaldorfu

Popis

Kouzelné prostředí v klidné lokalitě s mírným svahem, jež dodává ještě čarovnější atmosféru díky krásným výhledům do okolí a k tomu moderně řešená chaloupka, která vás překvapí svým prostorem a detailně provedeným interiérem i exteriérem.

Tato nabídka je jedinečná svým umístěním a kompletně pojatým provedením. Nachází se na okraji obce Nový Šaldorf-Sedlešovice v zahrádkářské kolonii, s asfaltovou příjezdovou komunikací. Celková výměra pozemku je 1.062 m2 na němž se nachází modulově řešená stavba zatepleného nízkonákladového rodinného domu se zastavěnou plochou 50 m2, nyní je dům rozdělen na dvě samostatné jednotky s vlastním vstupem, terasou, koupelnou a kuchyní, dispozice domu je 4+kk + dvě koupelny.
Toto vše nabízí tento zateplený modulový dům, který je nabízen včetně kompletního zařízení a vybavení.
Součástí základního zařízení domku je moderně vybavená kuchyňka, koupelna se sprchovým koutem a sociální zařízení, obývací část s posezením, ložnice a terasa. Dům je napojen na elektřinu, voda je řešena vlastním vrtem a odpad je řešen vlastní čističkou odpadních vod.
Celý pozemek, jak vidíte na fotografiích, je oplocený, zatravněný, se vzrostlými ovocnými stromy, je zde posezení a je zde také menší zahradní domek na nářadí, který může sloužit také jako sauna s odpočívárnou.

Možnost využití této velmi zajímavé nemovitosti je nepřeberné množství, ať už jako zahradní domek, celoročně obyvatelný rodinný dům nebo chalupa uprostřed louky.
Pro více informací neváhejte kontaktovat makléře.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Novém Šaldorfu.