Prodej rodinného domu, Popůvky, 180 m2

Popůvky u Brna

17 990 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 85 735 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaPopůvky u Brna
ID23804
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná243 m2
VybavenoAno
Typ objektuPatrový
Druh objektuŘadový
Lokalita objektuOkraj obce
Plocha budovy140 m2
Podlahová plocha180 m2
Plocha nemovitosti1303 m2
Plocha zahrady1163 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V, 400V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníJiné, Podlahové
KomunikaceAsfaltová, Zpevněná
VodaVodovod, Studna
Garáž
Převod do OV
Parkování

Origo partneři v Popůvkách

Popis

Nabízíme k prodeji rodinný dům v části obce Popůvky u Brna, obci s rodinnou atmosférou a bezpečným prostředím pro děti. Tato novostavba se nachází v klidné řadové zástavbě, obklopen nádhernou přírodou a poskytuje ideální prostor pro rodinné bydlení.
Tento impozantní cihlový dům disponuje prostornými pokoji s balkony a nabízí nekončící komfort a eleganci. Prostorná kuchyň s obývacím prostorem nabízí zázemí pro kuchařské umění a společnou harmonii pro celou rodinu. Velkoformátová francouzská okna spojují i nabízejí nádherné výhledy na bazén a do zahrady, čímž propojují interiér s okolním prostředím a dotvářejí jedinečnou atmosféru tohoto domu. Parkovací prostor před domem pro návštěvy, garáží v přízemí s vstupem do domu, terasou u bazénu. Dále nabízí půdu, která je připravena na další patro k bydlení nebo pouze skladovací zázemí.
Novostavba s patrovou stavbou o dvou podlažích se nachází na zastavěné ploše 140m², s užitnou plochou 243m² a rozlehlou parcelou o rozloze 1303m².
Technické vybavení této nemovitosti je bezkonkurenční. Vytápění zajišťuje vyhřívaná podlaha, zatímco útulný pocit dodávají krbová kamna. Nemovitost je napojena na veškeré sítě, veřejný vodovod a kanalizaci. Dále využívá i vlastní studnu a retenční nádrž na dešťovou vodu.
Bezpečnost a technologický komfort zajišťuje kamerový systém s čtyřmi kamerami a nahrávacím zařízením, umístěný v technické místnosti s technickou skříní obsahující datové zásuvky z každého pokoje. K tomu je zaveden vysokorychlostní kabelový internet s rychlostí až 500 Mb/s, což je v této lokalitě vzácnost.
Zahrada je opravdovým rájem. K dispozici je bazén pro osvěžení v horkých letních dnech, zahradní posezení pro relaxaci a odpočinek, zadní část zahrady určená pro pěstování zeleniny a ovocné stromy. K tomu je k dispozici i prostor pro techniku a údržbu, aby byla zajištěna bezproblémová funkčnost a péče o tento pozemek. Tato nemovitost je skutečným klenotem pro ty, kteří hledají dokonalý luxus a pohodlí v srdci přírody.
V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Popůvkách (okr. Brno-venkov).