Pronájem kanceláře, Brno, Údolní, 28 m2

Údolní, Brno

12 500 Kč
/za měsíc
+ služby a energie
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaÚdolní, Brno
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná28 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuCentrum obce
Třída energetické náročnostiD - Méně úsporná

Origo partneři v Brně

Popis

Pronájem prostor vhodných k provozování ordinace (mimo zubní ordinace), fyzioterapie, kosmetického studia, rehabilitace, kanceláře. Budova je v blízkosti centru Brna, na dolním konci ul. Údolní. Prostory jsou umístěny ve 4. patře s výtahem ve zděné budově po celkové rekonstrukci.
Výměra je 28,15 m2 + 16,05 m2 (podíl na společném sociálním zařízení a čekárně pro tři ordinace). Orientace oken je na východní stranu s výhledem do klidného vnitrobloku.
Vybavenost: ústřední vytápění, klimatizace, umývadlo, plovoucí podlaha, plastová okna, bez nábytku. Společně užívané prostory: soc. zařízení - 2x WC, výlevka, čekárna.
Nájem je ve výši 12.500 Kč/měs. + energie a služby
Prostory jsou k dispozici od 1.11.2024.
Průkaz energetické náročnosti budovy (PENB) – třída D.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu kanceláří v Brně.