Prodej garážového stání, Plzeň, U Velkého rybníka, 13 m2 (ID: 1452170)

U Velkého rybníka, Plzeň

Cena na vyžádání

Nabízíme také možnost PRONÁJMU parkovacího stání.
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaU Velkého rybníka, Plzeň
IDParkovací stání Bolevec
StavbaSmíšená
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná13 m2
Lokalita objektuSídliště

Origo partneři v Plzni

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Popis

Řešíte problém s parkováním na největším plzeňském sídlišti? Již Vás nebaví stále komplikovaně hledat volné parkovací místo?


Máme pro Vás řešení. Před novostavbou bytového domu U Velkého rybníka 2285/46, Plzeň – Bolevec, vedle prodejny aut Ford Hornát a v těsné blízkosti tramvajové zastávky, nabízíme k prodeji (i pronájmu) několik moderních venkovních parkovacích stání o šířce nejčastěji 2,5 metru a délce od 5 metrů do 5,2 metru. Lze si koupit nebo pronajmout i více parkovacích stání vedle sebe a získat tak nadstandardní rozměr pro parkování Vašeho vozu. Parkovací stání se prodávají jako samostatný pozemek, zapsaný v katastru nemovitostí jako ostatní plocha (viz přiložený geometrický plán).


V případě zájmu můžete kontaktovat přímo zástupce vlastníka parkovacích stání paní Majerovou na telefonním čísle 602 550 540, případně emailem: renata.majer@seznam.cz, která Vám poskytne více informací.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje garážových stání v Plzni.