Prodej bytu 4+kk, Pardubice, Na Spravedlnosti, 92 m2

Na Spravedlnosti, Pardubice - Zelené Předměstí

10 690 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 50 945 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

Náklady na bydlení6 000
AdresaNa Spravedlnosti, Pardubice - Zelené Předměstí
IDRD2427
StavbaSmíšená
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná110 m2
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha92 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Balkon
Garáž
Lodžie

Origo partneři v Pardubicích

Popis

Moderní a nadstandardně vybavený byt 4+kk na Višňovce v Pardubicích hledá nového majitele. Konkrétně se jedná o novostavbu bytového domu Rezidence 1351 z roku 2021. Byt má celkovou podlahovou plochu 92,4 m2, a také 2 balkony (2 x 9,3 m2) a 1 lodžii (4,3 m2), což umožní novému majiteli užívat si výhled a být ve spojení s venkovním světem ze 3 různých světových stran. Součástí prodeje a uvedené ceny jsou dále 4 garážová parkovací stání v přízemí domu, která se nacházejí vedle sebe a je možné všechny obsadit pro parkování Vašich aut a motocyklů nebo si na některém z nich vybudovat třeba chybějící sklep (formou vytvoření klece), zkrátka fantazii se meze nekladou a my sháníme někoho, kdo místa plně využije tak, jako současný majitel.

Vybavení bytu bylo realizováno dle zpracovaných návrhů od designera - od výroby nábytku na míru od truhlářské firmy, přes výběr svítidel až po volbu nábytků. Celý byt tak působí velmi příjemně, moderně s maximálním využitím celé jeho plochy. Většina vybavení zůstane součástí prodeje, takže když se Vám bude líbit tento styl, tak nebudete muset téměř nic vybavovat. Na lodžii v OP a na balkonu v ložnici byla vytvořena krásná podlaha z dřevoplastu. V dětském pokoji a pracovně dodělány předokenní žaluzie na el. ovládání. V každé místnosti byly zhotoveny záclony nebo i závěsy - vše na míru od odborné firmy. V OP a v ložnici dodělána také klimatizace pro ještě větší tepelný komfort. Majitelé si budou chtít odvézt pouze pár věcí, na čemž se domluvíme s konkrétním zájemcem. Topení a voda jsou řešeny dálkově, plyn do bytu přiveden není. Elektřina k dispozici.

Co se týče lokality a občanské vybavenosti - přímo v přízemí domu je mexická restaurace, kam si můžete zajít, když se Vám nebude chtít vařit. Hned v okolí je nově otevřené a vyhlášené bistro a pekárna Višňovka nebo poliklinika Vektor, kde najdete doktory. Dále je zde velká vietnamská večerka na rychlé nákupy, školy, školky, dětské skupinky a spousta dalšího. Na Třídu Míru dojdete za 10 minut chůzí, stejně tak do blízkého parku Vinice, který je lemovaný cestami na Vaše procházky. Nájezd na rychlodráhu směr Hradec Králové je 2 km od domu. Spoustu sousedů odsud dojíždí do Prahy v kombinaci s home office, což dává smysl i vzhledem k tomu, že cena tohoto nadstandardního bytu včetně veškerého příslušenství je rovna hezkému 2+kk v Praze.

Budova je v PENB kategorie B - velmi úsporná, což vede k tomu, že se zde pohybují měsíční poplatky pouze kolem 6000 Kč. Byt byl velmi poctivě udržovaný a tomu odpovídá i jeho výborný stav o kterém se můžete přesvědčit osobně. Pro více informací nebo dohodnutí prohlídky mě neváhejte kontaktovat.

Byt bude volný k nastěhování nejdříve od prosince tohoto roku, konkrétní časovou osu vyřešíme ku spokojenosti Vás i majitele dle konkrétní situace.
Majitel si vyhrazuje právo na výběr kupujícího.

Budu se na Vás těšit! Matěj Dachovský - realitní makléř pro Pardubický kraj.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 4+kk v Pardubicích.