Prodej zemědělského objektu, Dolní Olešnice, 145 m2

Dolní Olešnice

4 990 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 23 781 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaDolní Olešnice
ID03107-2
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná145 m2
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Plocha nemovitosti4059 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V, 400V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední tuhá paliva
VodaVodovod
Garáž
Parkování

Origo partneři v Dolní Olešnici

Popis

Nabízíme k prodeji zemědělskou usedlost v malebné obci Dolní Olešnice na Trutnovsku, s dispozicí 5+1 a rozsáhlou celkovou užitnou plochou 352 m2 na pozemcích o rozloze 4059 m2. Nemovitost je ideální pro ty, kteří hledají dům s duší na klidném místě a chtějí si jej přizpůsobit dle svých představ. Dům je situován na okraji obce s jediným přímým sousedem a nabízí výhledy na okolní louky, pastviny a lesy.

V přízemí hlavní stavby se nachází chodba s klenutým stropem, která vás zavede do jednotlivých místností. Najdete zde prostornou obývací část, samostatnou kuchyň, koupelnu a několik ložnic. Dům prošel částečnou rekonstrukcí, má např. nová okna a rozvody topení, ale je potřeba počítat s dalšími investicemi. I přesto nic nebrání plnohodnotnému užívání domu v jeho současném stavu. Vytápění zajišťuje kotel na pevná paliva, teplou vodu dodává elektrický bojler a voda i kanalizace jsou obecní. Součástí hlavní stavby je i velká půda a dům je částečně podsklepený.

Na pozemku se dále nacházejí dvě další zděné stavby – větší stodola, nyní rozdělená na čtyři části a půdu, a menší stodola sloužící pro domácí zvířata a jako relaxační zóna.

Rozsáhlé pozemky kolem domu jsou momentálně využívány pro parkování vozidel, okrasnou i užitnou zahradu a také jako pastvina či louka. V horní části pozemku jsou vzrostlé stromy a skleník.

Dolní Olešnice je ideálním místem pro milovníky přírody a outdoorových aktivit. Okolní krajina poskytuje nepřeberné možnosti pro turistiku, cyklistiku a zimní sporty. V obci je základní občanská vybavenost, včetně školky a školy, a dobré dopravní spojení do blízkých měst Hostinné a Trutnov.

Pokud hledáte klidné bydlení v harmonii s přírodou, s možností přizpůsobení prostor dle vlastních potřeb, je tato nemovitost pro vás ideální volbou. Financování hypotéčním úvěrem je možné a rádi vám pomůžeme s jeho vyřízením. Na vyžádání je možné poskytnout odkaz na webové stránky nemovitosti, kde najdete podrobnější informace.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje zemědělských objektů v Dolní Olešnici.