Prodej rodinného domu, Stříbro, 150 m2

Stříbro

6 100 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 29 071 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaStříbro
ID10294
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná150 m2
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha150 m2
Plocha nemovitosti715 m2

Origo partneři v Stříbře

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Popis

Nabízíme k prodeji rodinný dům 3+1kk o zastavěné ploše 180 m², který se nachází na prostorném pozemku o celkové rozloze 715 m² v obci Milíkov u Stříbra. Tento dům prošel kompletní rekonstrukcí, je pečlivě udržován a čeká na nové majitele, kteří ocení jeho jedinečnou atmosféru a promyšlené dispoziční řešení.

Vstupte do prostorné kuchyně, která vás okouzlí moderním pultem a světlým jídelním koutem, ideálním pro rodinná setkání. Z kuchyně vedou tři schody do útulného obývacího pokoje, kde najdete i praktickou šatnu. Dům dále disponuje krásnou ložnicí a světlým pokojem, jehož stropní okna propouštějí příjemné denní světlo.

Pozemek o rozloze 715 m² nabízí mnoho možností využití. Díky zpevněné příjezdové cestě, která vede až do středu pozemku, zde můžete bez obav parkovat nebo přemýšlet o dalších úpravách podle vašich představ.

Dům je vytápěn tepelným čerpadlem, které zajišťuje energeticky úsporný provoz a komfortní teplotu po celý rok. Kanalizace je řešena jímkou, což poskytuje efektivní a bezproblémové odpadní hospodářství, a voda je napojena na obecní vodovodní řad, který zajišťuje spolehlivý přísun pitné vody.

Dům je kompletně zateplený, a to jak zvenku, tak i zevnitř, což výrazně zlepšuje tepelnou izolaci a snižuje náklady na vytápění. Základová podlaha je vybetonovaná a opatřená hydroizolačním nátěrem, který poskytuje ochranu proti vlhkosti a zaručuje dlouhou životnost celé stavby. Rodinný dům tak nabízí vysoký standard nejen esteticky, ale i technicky, a je připraven k pohodlnému a bezstarostnému bydlení.

Tento dům je ideální pro ty, kteří hledají pohodlné bydlení v klidné lokalitě s dostatkem prostoru pro rodinný život i odpočinek.

V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Stříbře.