Pronájem výrobních prostor, Záryby, 1000 m2

Záryby

140 000 Kč
/za měsíc
+ provize RK + 2 kauce, bez DPH
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaZáryby
ID00181
StavbaMontovaná
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná1000 m2
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha1000 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Zárybách

Popis

K pronájmu nabízíme prostorné skladové prostory / výrobní prostory / kanceláře / byt / šatny o celkové rozloze cca 1000 m2, které se nacházejí v uzavřeném areálu nedaleko Brandýsa nad Labem, konkrétně v Martinově – Zárybech.

Mezi nabízenými prostory se nachází zděné skladové a výrobní prostory o přibližně 500 m2, zkolaudované jako autoservis a plechová hala, která se nachází v mírném svahu a nabízí užitnou plochu cca 380 m2. K výrobním prostorám náleží šatna a sprchy.

Kancelářské prostory o velikosti 66 m2 pak poskytují komfortní a funkční prostředí pro administrativní činnost.
Dále je k dispozici byt 2+1 (možnost úpravy na 3+1), přímo nad kanceláří, o rozloze 48 m2 až 60 m2, což představuje ideální zázemí pro zaměstnance.

Okolo objektu jsou zpevněné plochy o velikosti 882 m2 a po dohodě je možné využít také manipulační plochu o rozloze 876 m2, které zajišťují maximální flexibilitu pro vaše podnikání.

Náklady na užívání těchto prostor jsou nastaveny na velmi příznivou částku 12.000 Kč/měsíc včetně DPH.
Areál se pyšní dobrou dostupností do Prahy, Brandýsa nad Labem, Kostelce nad Labem a dalších okolních lokalit, což zajišťuje snadný přístup pro vaše zaměstnance i dodavatele.

V případě jakýchkoli dotazů nebo zájmu o prohlídku neváhejte mě kontaktovat.

Těším se na vaši zprávu a možnost vám představit tuto skvělou příležitost osobně.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu výrobních prostor v Zárybách.