Prodej pozemku pro bydlení, Dubí - Mstišov, 1388 m2

Dubí, Mstišov

1 990 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 9 484 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaDubí, Mstišov
ID884083
Stav objektuDobrý
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Plocha nemovitosti1388 m2

Origo partneři v Dubí

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Představte si místo, kde se sny mění v realitu. Místo, které kombinuje klid přírody s dostupností městské civilizace. Přesně takové místo pro Vás máme: Prodej pozemku k bydlení o rozloze 1388 m² na malebném rozhraní Mstišova a Dubí u Teplic.

Tento stavební pozemek je jako stvořený pro ty, kteří hledají rovnováhu mezi přírodou a městským životem. Na úpatí Krušných hor, v klidné a nerušené lokalitě, najdete dokonalé prostředí pro rodinný život. Přitom jste jen pár minut od centra Teplic.

Nejde jen o ideální místo pro bydlení, ale i o výhodnou investici. Lokality v těsné blízkosti měst s kompletní infrastrukturou mají stoupající hodnotu a jsou žádané nejen pro bydlení, ale i pro jiné developerské projekty.

Pozemek, který splní všechna Vaše přání, je vzácnost, kterou nechcete propásnout. Kontaktujte našeho makléře ještě dnes a objevte všechny možnosti, které Vám tato výjimečná lokalita nabízí. Buďte krok napřed a investujte do místa, kde se sny mění v realitu.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Dubí.