Pronájem kanceláře, Praha - Vinohrady, Anglická, 32 m2

Anglická, Praha 2, Vinohrady

35 000 Kč
/za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaAnglická, Praha 2, Vinohrady
ID130792
StavbaSkeletová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná32 m2
VybavenoAno
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuCentrum obce
Třída energetické náročnostiA - Mimořádně úsporná
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
KomunikaceDlážděná
DopravaVlak, Silnice, MHD, Autobus
VodaVodovod
Balkon
Garáž
Terasa
Parkování

Origo partneři v Praze 2

Stěhovací služby

Popis

Podnájem exkluzivních kancelářských prostor na prestižní adrese v srdci Vinohrad – Praha 2

Představujeme vám jedinečnou příležitost podnájmu rohové kanceláře v 6. NP moderní budovy, která se nachází na vyhledávané adrese Anglická 140/20. Tyto výjimečně zrekonstruované prostory se stanou ideálním místem pro vaši firmu a poskytnou inspirativní prostředí pro vás i váš tým.

Prostor, je s užitnou plochou 32 m² a dalšími 10 m² pro jednací místnost. Kancelář nabízí dostatek prostoru pro kreativní myšlení a efektivní práci. Prostor je plně vybaven kancelářskými stoly, židlemi a monitory, což vám umožní okamžité zahájení činnosti bez zbytečných starostí. Kancelář disponuje moderním designem po kompletní rekonstrukci v roce 2022, což zaručuje komfortní pracovní prostředí.

V rámci nájmu získáváte přístup na balkón o rozloze 5 m² s výhledem do klidného vnitrobloku a navíc můžete využívat střešní terasu o rozloze 35 m² pro relaxaci nebo neformální setkání pod širým nebem. K dispozici je plně vybavená kuchyňka s moderními spotřebiči – mikrovlnkou, lednicí, kávovarem (káva je zahrnuta v ceně nájmu) a myčkou nádobí. Jídelní kout vám poskytne pohodlí během pracovních přestávek. Kuchyňka, společenské prostory, balkon a zas. místosti jsou sdílené.

Budova je střežena moderním kamerovým systémem a nabízí 24hodinový přístup s ostrahou od 20 hodin večer. Vstup do budovy je zabezpečen pomocí čipových karet, což zaručuje maximální bezpečnost pro vás a váš tým. V kancelářích je pro vaše pohodlí nainstalována nová klimatizace.

Prostor se nachází v lokalitě s vynikající dopravní dostupností. V blízkosti jsou stanice metra Náměstí Míru a I.P. Pavlova (trasy A+C), tramvajové a autobusové zastávky, což zaručuje snadný přístup pro vás i vaše klienty. Veškerá občanská vybavenost, včetně kaváren, restaurací a pošty, je v dochozí vzdálenosti.

Možnost pronájmu garážového stání v podzemních garážích za 3 500 Kč měsíčně bez DPH. Tato nabídka představuje ideální řešení pro firmy hledající strategickou základnu v Praze s veškerým komfortem a vybavením pro moderní podnikání.

Cena pronájmu kanceláře činí 35 000 Kč měsíčně vč. poplatků za služby, úklid.
Provize RK činí 35 000 Kč + DPH.
Pokud bude využívána přilehlá jednací místnost bude pronájem navýšen o 10 000 Kč. Nechte své podnikání růst na správném místě – kontaktujte nás pro prohlídku a další informace. Prohlídky budou možné po 23.9.2024.Tento prostor čeká právě na vás!

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!