Pronájem kanceláře, Praha - Vinohrady, Chrudimská, 297 m2 (ID: 1452787)

Chrudimská, Praha 3 - Vinohrady

95 040 Kč
/za měsíc
cena k jednání v závislosti na délce pronájmu
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaChrudimská, Praha 3 - Vinohrady
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná297 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuCentrum obce
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Garáž

Origo partneři v Praze 3

Stěhovací služby

Popis

Pronajímatel nabízí v historickém objektu AGORA FLORA - VILA na Vinohradech klimatizované nebytové prostory-kanceláře v 4. NP (s výtahem) s pronajímatelnou plochou 296,9 m2, který je součástí multifunkčního objektu AGORA FLORA.

Objekt Agora Flora vznikl revitalizací areálu bývalého elektrotechnického závodu Duda na Královských Vinohradech. V rámci projektu AGORA FLORA bylo vybudováno 54 bytových jednotek, 12 260 m2 nebytových ploch, kde 7 800 m2 je využíváno pro administrativní účely, maloobchod a relaxaci a zbývající plocha je využívána pro 163 parkovacích stání v podzemním parkovišti. Komplex těží z exkluzivní polohy, která je zároveň výborně dostupná pražskou MHD i automobilem. Stanice metra Flora, tramvajové i autobusové zastávky jsou v bezprostřední blízkosti objektu. Rohový objekt historické vily je ohraničen ulicí Chrudimskou a Slezskou.

V objektu AGORA FLORA se kromě jiného nachází prodejna PENNY (od IX/2024), fitness centrum, studio Hot jógy, kadeřnictví, ordinace dětských lékařek, klinika psychologů, zubní ordinace, půjčovna sportovních potřeb, restaurace a další gastro provozy a prodejny. Parkování je možné si pronajmout v podzemních garážích v objektu.

Prostory budou k dispozici od 1.11.2024.

Nájemné:
Cena k jednání: 320,- Kč/m2

Indexace nájemného:
Nájemné bude každoročně (leden daného roku) indexováno dle aktuálních údajů ČSÚ o průměrném růstu indexu spotřebitelských cen za předchozí kalendářní rok.

Zálohy na služby spojené s nájmem:
U kancelářských prostor je stanovena výše záloh na 130,- Kč/m2/měsíc vč. DPH a to vč. záloh na vlastní spotřebu energií, s ročním vyúčtováním.

Doba nájmu:
Preferujeme nájemní smlouvu na dobu určitou, min. 3 let.

Jistota: ve výši 2 měsíčních nájmů vč. DPH a 2 záloh na služby bude uhrazena při podpisu smlouvy, resp. nejpozději v den počátku nájmu.

Technická specifikace nebytového prostoru:
o elektrická energie, přívod teplé a studené vody, centrální vytápění
o vlastní sociální zázemí
o chlazení, nucené větrání
o vstup do společných prostor na čipy

Vybavení budovy:
o ostraha 24/7
o EPS, CCTV
o vstup na čipy
o podzemní garáže
o výtah

Pronajímatel je připraven:
o konzultovat technické požadavky nájemce na úpravu prostor
o realizovat stavební úpravy prostor
o zajistit projednávání požadovaných změn s dotčenými orgány

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu kanceláří v Praze 3.