Prodej rodinného domu, Řevnice, Komenského, 144 m2 (ID: 1452808)

Komenského, Řevnice

16 990 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 80 969 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaKomenského, Řevnice
ID20241223
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná144 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuCentrum obce
Podlahová plocha144 m2
Plocha nemovitosti320 m2
Třída energetické náročnostiA - Mimořádně úsporná

Origo partneři v Řevnicích

Popis

Osobitá vila s nadčasovým designem z roku 2016 v samém srdci Řevnic.

V třípodlažním domě najdeme hlavní obytný prostor 4+kk a samostatný byt 1+1 (cca 32 m2), který lze užívat jak samostatně (jako kancelář, byt pro vlastní potřeby či k pronájmu) nebo ho s obytným prostorem jednoduše propojit.

Hlavní obytná část s vlastním vchodem z vydlážděného dvora (parkování až pro 3 vozy, pojezdová brána) je dispozičně členěna na zádveří s místem na vestavěnou skříň a halu s praktickým úložným prostorem pod schody.

Designové ocelové schodiště vede do haly v 1 NP a do 3 pokojů (12 + 12 + 14,3 – hlavní ložnice se šatnou a privátní koupelnou 4,25 m2), dále samostatná druhá koupelna s umyvadlem, vanou a toaletou. Z tohoto podlaží je také přístupná zahrada s gabionovým oplocením – celkově vč. dvora 243 m2.

Ve 2. NP je umístěn velkorysý centrální obytný prostor s jídelnou a kuchyní a obývacím pokojem, kde nechybí krb (celkem 42,5 m2). Je zde také praktická toaleta s umyvadlem.

Prostor je díky velkoformátovým oknům propojen s okolím a kromě krásných výhledů na Řevnice se otevírá i na terasu (18,6 m²) orientovanou do vnitrobloku a do zeleně (park Havlíčkovy sady).

A to není zdaleka všechno – třešničkou na dortu je pak částečně stíněná pobytová střešní terasa s letní kuchyní (celkem 51,3 m2) s panoramatickými výhledy na všechny světové strany.

Plocha domu 144 m2 + terasy 18,6 a 51,3 m2.

Jednoduché linie, industriální nádech, nadstandardně vysoké pohledové stropy (strukturovaný beton, v přízemí aktuálně v bílé barvě), kvalitní materiály i provedení (cihelné tvárnice, fasádní zateplovací systém, okna s izolačními trojskly, na podlahách keramická dlažba) a minimální provozní náklady (vytápění tepelným čerpadlem s podlahovým vytápěním, energetická třída A, v OP navíc klimatizační jednotka) – to jsou jen další vlastnosti Vašeho nového domova.

Atypická novostavba vznikla na místě původního domu a nabízí tak jedinečnou možnost koupě komfortní vily, která je tak zasazena do kontextu stávající zástavby v příjemném sousedství a v samém srdci žijících Řevnic s kompletní občanskou vybaveností, sousedskými akcemi, překrásnou přírodou (Berounka i Brdské lesy) a vynikajícím dopravním spojení s centrem Prahy i díky vlaku.

K nastěhování ihned!


Budu se těšit na prohlídce.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Řevnicích.