Prodej bytu 3+1, Kochánky, 78 m2 (ID: 1452864)

Kochánky

6 700 000 Kč
/za nemovitost
Cena zahrnuje právní servis a provizi realitní kanceláře
Hypotéka od 31 930 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaKochánky
ID13155
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná161 m2
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha78 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž
Lodžie

Origo partneři v Kochánkách

Popis

Exkluzivně nabízíme k prodeji jedinečný balíček nemovitostí v malebné obci Kochánky, okres Mladá Boleslav, který je ideální pro ty, kteří hledají klidné a pohodlné bydlení. Tento prostorný byt 3+1 s lodžií po kompletní rekonstrukci nabízí užitnou plochu cca 86 m, z toho čistě obytná plocha bytu činí cca 78 m. Lodžie o výměře cca 5 m je ideálním místem pro relaxaci, zatímco sklepní kóje o velikosti cca 3 m poskytuje dostatek úložného prostoru pro vaše potřeby.

Součástí nabídky je také garáž o výměře cca 14 m, která zajistí bezpečné parkování vašeho vozidla. K bytu náleží i zahrádka o velikosti 61 m, která se nachází naproti vstupu do domu, a poskytuje skvělou příležitost pro pěstování vlastních rostlin nebo užívání si slunných dní s rodinou a přáteli.

Bytový dům, ve kterém se byt nachází, je zateplený a nabízí moderní vybavení. Ohřev teplé vody zajišťuje vlastní elektrický boiler a vytápění je řešeno moderním elektrokotlem umístěným ve sklepních prostorách. Poplatky za služby spojené s užíváním bytu, včetně fondu oprav, činí přibližně 3 000 Kč měsíčně. Díky kvalitnímu zateplení domu jsou náklady na vytápění velmi příznivé. Energetický štítek je momentálně zpracováván, proto je v inzerci uvedena třída G.

Kochánky je krásná a klidná obec s přibližně 464 obyvateli, vzdálená jen 9 minut jízdy autem (cca 7 km) od Benátek nad Jizerou, kde naleznete veškerou občanskou vybavenost, včetně základních a mateřských škol, polikliniky, odborných lékařských ambulancí, pošty, Czech Pointu, obchodů, restaurací, kaváren a dalších služeb. V této oblasti se nachází také koupaliště a krásný zámek. Do Prahy na Černý most dojedete za pouhých 23 minut (cca 28 km). V Kochánkách se můžete těšit na obchod, mateřskou školku, fitness, hřiště, divadlo a veřejné parky, které zajišťují pestrou nabídku volnočasových aktivit.

Dopravu do obce zajišťují autobusy PID, což zaručuje snadnou dostupnost do okolních měst. Tato nemovitost je skvělou příležitostí pro ty, kteří hledají harmonické bydlení v příjemném prostředí. Doporučuji osobní prohlídku, abyste si mohli na vlastní oči ověřit všechny výhody této nabídky!

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Kochánkách.