Pronájem bytu 3+kk, Beroun - Beroun-Město, Vorlova, 72 m2

Vorlova, Beroun-Město

24 500 Kč
/za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaVorlova, Beroun-Město
ID4_3kk
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná72 m2
Patro2. z 3
VybavenoČástečně
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha72 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
Balkon
Sklep
Parkování

Origo partneři v Berouně

Popis

Nabízíme Vám k pronájmu krásný moderní byt 3+kk s balkónem ve 2.NP nově postaveného domu se šesti bytovými jednotkami. Velkou výhodou tohoto bytu jsou nízké platby za provoz, a to díky instalovanému tepelnému čerpadlu a fotovoltaickým panelům.

Byt je vybaven ve vysokém standardu, je zde kuchyňská linka s kvalitními spotřebiči (indukční varná deska, elektrická trouba, myčka, lednice), praktické vestavěné skříně, hliníková okna, vinylová podlaha v dekoru parket. V bytě je podlahové topení. Příjemným benefitem této nemovitosti je prostorný balkón (16 m2), na který se dostanete z obývacího pokoje a jedné z ložnic. V ložnici je prostorná vestavěná skříň, v koupelně vana i sprchový kout, WC a prostor pro pračku.

K bytu náleží jedno parkovací stání před domem a kóje ve zděném venkovním sklepě s bezpečnostními dveřmi. O údržbu zahrady a úklid se stará specializovaná firma.

Z bytu se pěšky za čtvrt hodiny dostanete jak na náměstí, tak i do zeleně na Městské hoře či na úpatí hory Děd. V dochozí vzdálenosti je veškerá občanská vybavenost od obchodů a škol až po sportovní zařízení.

Velkou výhodou je nedaleký nájezd na dálnici D5, kam se autem dostanete za pár minut a následně za 15 minut na okraj Prahy. K cestovaní je možné rovněž využít pravidelných autobusových linek jezdících v krátkých intervalech na Zličín či Nové Butovice.

Nemovitost je určena výhradně k dlouhodobému pronájmu a je k dispozici ihned k nastěhování.
Vhodné pro zájemce bez zvířat, nekuřáky.

Náklady na bydlení:
Nájem 24.500,- Kč/měs.
Zálohy na vodu, ohřev vody, otop, údržbu, atd. 4.671,- Kč /měs.
Elektřina bude hrazena zvlášť
Kauce 49.000,- Kč
Provize RK 29.654,- Kč

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 3+kk v Berouně.