Prodej bytu 5+kk, Praha - Vinohrady, Hradešínská, 124 m2 (ID: 1452990)

Hradešínská, Praha 10 - Vinohrady

21 600 000 Kč
/za nemovitost
Zájemce provizi RK neplatí. 1 000 000 Kč za venkovní parkovací stání.
Hypotéka od 102 939 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaHradešínská, Praha 10 - Vinohrady
ID20240609
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná126 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha124 m2
Třída energetické náročnostiD - Méně úsporná
Balkon

Origo partneři v Praze 10

Stěhovací služby

Popis

Ve výhradním zastoupení Vám nabízím zprostředkování prodeje exkluzivního a velmi příjemného bytu o dispozici 5+kk a podlahové ploše 124,7 m² s balkonem 2 m², který je umístěn ve třetím nadzemním podlaží rodinné vily na mimořádně atraktivním místě Vinohrad v ulici Hradešínská.

Kompletně zrekonstruovaná rodinná vila je rozdělena na 7 jednotek, s přilehlou soukromou zahradou se vzrostlými stromy. Malý počet bytových jednotek, zahradu a možnost parkování na pozemku považuji za obrovský benefit tohoto bydlení, který má za cíl uchovat a povznést stávající kvalitu a atmosféru této nádherné vily a dát ji nový nádech, který reflektuje současné požadavky moderního bydlení jak z hlediska designu, tak i použitým technologiím. Byt obsahuje kvalitní nadstandardní vybavení, jako například: luxusní velkoplošné obklady a dlaždice, dubové parkety, repliky původních špaletových oken a vstupních dveří, klimatizace, rekuperace, na míru zhotovená kuchyně se spotřebiči.

Exkluzivní a prostorný byt o dispozici 5+kk o celkové výměře 124,7 m², je orientován do třech světových stran. Na severní straně je výhled do zahrady, na západ pak do ulice Hradešínská. Východní strana se zahradou, stromy disponuje exkluzivním výhledem z balkonu navazujícího na obývací část. Byt se sestává ze tří neprůchozích ložnic, velkorysého obývacího pokoje s kuchyňským koutem, dvou zařízených koupelen a galerie umístěné nad ložnicí, do které je vstup po točivých schodech.

K bytu je možno zakoupit parkovací stání na pozemku za 1 000 000 Kč, které není součástí kupní ceny.

Občanská vybavenost a dokonalá dopravní dostupnost jsou samozřejmostí, ulice Hradešínská se táhne od Flóry až po Bezručovy sady. Jde o ulici lemovanou převážně vilovou zástavbou rezidenčního charakteru s bezprostřední návazností na tramvajovou (4,10,16,23) a autobusovou zastávku (136,175) Orionka či metro stanice „A“ Flora.

V této výstavní rezidenční čtvrti naleznete: elegantní architekturu, skvělé restaurace a kavárny, místní obchůdky, kulturní stánky i zeleň, a to vše jen pár minut od historického centra města. Obchodní centrum Atrium Flora s komplexní nabídkou služeb a moderních obchodů, nabízí další možnost kulturního vyžití.

Zájemce nehradí provizi RK!

V případě zájmu Vám rád zprostředkuji financování.

Majitel si vyhrazuje právo výběru nejvýhodnější nabídky.

Pokud Vás tato nemovitost s nádechem exkluzivity oslovila, rád Vám tento velmi zdařilý byt osobně přiblížím a představím.

Těším se na setkání s Vámi. Milan Šámal

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 5+kk v Praze 10.