Prodej bytu 3+kk, Valtice, P. Bezruče, 92 m2

P. Bezruče, Valtice

8 990 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 42 844 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaP. Bezruče, Valtice
IDMJ13092024
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná92 m2
Lokalita objektuOkraj obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Balkon
Terasa

Origo partneři v Valticích

Popis

V nově zrekonstruovaném historickém domě na ulici P.Bezruče ve Valticích nabízíme prostorný byt s dispozicí 3+kk.
Dům prošel zásadní rekonstrukcí se zachováním původních okrasných prvků fasády. Modernizace domu splňuje nároky úsporného bydlení - teplovodní podlahové vytápění poháněné tepelným čerpadlem vzduch-voda, mulisplitová klimatizace, plastová okna v dekoru dřeva se systémovým profilem a izolačními trojskly, elektricky ovládané venkovní žaluzie, zateplení fasády apod.
Design interiéru bytu je v nadstandartním provedení – velkoformátové obklady a dlažby, dřevěná parketová podlaha, značkové zařizovací předměty, interiérové dveře s ochrannou fólií a obložkovými zárubněmi. Datové a STA rozvody v každém pokoji.

Ze soukromé terasy bytu je jedinečný výhled na kolonádu Rajstna a okolí.

Tento byt je vhodnou alternativou bydlení v rodinném domě. Velkorysý prostor pro život, minimální
starosti s údržbou. Komfort bydlení podtrhují moderní technologie s nízkými provozními náklady.

Výměry :
podlahová plocha bytu 92m2,
terasa 19,5m2, sklep 15,3m2,
parkovací stání ve dvoře,
půdní prostor přístupný z bytu 90m2

Město Valtice se pyšní nejen titulem ve spojitosti s vínem, je především vyhledávaným místem pro pěší a cykloturistiku díky památkám na seznamu UNESCO. Ve městě je mateřská a základní škola, střední škola, knihovna, mnoho restaurací, kaváren, a nepočítaně možností ochutnat moravská vína ve sklepích či vinotékách. Rodiny s dětmi ocení široké možnosti trávení volného času – dětské hřiště, Stezka bosou nohou, nebo zámecký park.
Dopravní dostupnost je rozsáhlá - vlaková stanice Valtice směr Břeclav-Znojmo s možností přestupu na vlaky směr Praha, Bratislava, Vídeň, Budapešť, 14 km nájezd na dálnici D2 (Brno-Bratislava), autobus Břeclav-Valtice nebo Valtice-Podivín.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Valticích.