Prodej chalupy, Nová Pec, 730 m2

Nová Pec

7 800 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize a právního servisu
Hypotéka od 37 173 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaNová Pec
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná890 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha730 m2
Plocha nemovitosti1162 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Nové Peci

Popis

Nabízím do prodeje dům pro rodinnou rekreaci v nádherné přírodě pod Plešným jezerem v obci Bělá 2 km od Nové Pece. Tato nemovitost nabízí skvělou příležitost pro rodinné bydlení, ale i možnost podnikání v ubytovacích službách, neboť se jedná o velmi atraktivní a vyhledávanou turistickou lokalitu na Lipensku.
Celý dům je tvořen ze dvou částí, z nichž každá má své vlastní ev. číslo. Přední část domu s bílou fasádou (viz. fotogalerie) sestává ze 4 - 4lůžkových apartmánů s vlastní kuchyňkou a sociálním zázemím. Dále se v přízemí domu nachází samostatný byt o dispozici 2+1, který nyní prochází rekonstrukcí. V přízemí se také nachází plně vybavená kuchyň s jídelnou pod zastřešenou dřevěnou terasou s výhledem do krásné zahrady.
Dům v minulosti prošel částečnou rekonstrukcí, zejména byla dána nová střecha a také, jak je možno vidět ve fotogalerii, byla dovybudována dřevěná přístavba, která vytvořila horní terasu se vstupem do bytové části domu, kde se nachází prostorná sušárna, kolárna a technické zázemí.
Dům je vytápěn kamny na tuhá paliva s novými rozvody v mědi do radiátorů. Ohřev TUV je zajištěn elektrickým bojlerem. V zimě je možno ohřev teplé vody zajistit právě těmito centrálními kamny.
Zadní část domu je nyní neobydlená, je zde možnost dovybudovat např. samostatné bydlení pro rodinu či opět využít tuto část budovy pro podnikání atd. dle záměru budoucího majitele.
Zdroj vody pro dům je přiveden z místního vodovodního řádu (vodojem v obci Bělá), odpadní vody jsou zajištěny jímkou. Plyn v domě není. U domu je 8 parkovacích stání.
Tato nemovitost nabízí skvělou investiční příležitost pro bydlení či podnikání, a budoucí majitel si tak její další využití může rozhodnout dle svého uvážení. Velmi cenná je lokalita, turisticky velmi atraktivní a krásná příroda Šumavy. Přijeďte se podívat a pokud máte zájem, můžeme jednat o kupní ceně. Předání domu novému majiteli dle dohody. Prohlídky jsou možné kdykoliv. Těšíme se na Vás. Certifikovaná makléřka.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chalup v Nové Peci.