Prodej pozemku pro komerční výstavbu, Slavkov u Brna, U Mlýna, 8438 m2

U Mlýna, Slavkov u Brna

Cena na vyžádání
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaU Mlýna, Slavkov u Brna
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti8438 m2

Origo partneři v Slavkově u Brna

Popis

Nabízíme k prodeji multifunkční komerční Areál ve Slavkově u Brna o celkové ploše 8 438 m².

Tento uzavřený areál nabízí ideální kombinaci obchodních, výrobních a ubytovacích prostor. Situován je v okrajové části města v ulici U Mlýna.


Areál tvoří tyto objekty:

Administrativní budova:
Zděná stavba administrativní budova, s průměrnou obsazeností 95 %, nabízí moderní kancelářské a obchodní prostory. Nachází se zde dva prostory pro obchodní aktivity v přízemí a osm kanceláří v 1. NP. Budova disponuje veškerým zázemím potřebným pro zaměstnance a návštěvníky, včetně kuchyňky a sociálních zařízení.

Apartmánový dům:
Zděná novostavba kolaudována v květnu 2024 s 21 moderními jednotkami vybavenými kuchyňskými linkami. V přízemí jsou dvě komerční jednotky, které mohou být využity jako kanceláře nebo výrobní prostory. Apartmány jsou vhodné pro krátkodobý i dlouhodobý pronájem.

Projekt logistické haly:
Součástí dalšího rozvoje areálu je výstavba nové montované logistické haly s plánovanou užitnou plochou 1 890 m2, projekt včetně platného stav. povolení.

Areál zahrnuje zpevněné venkovní plochy k parkování, skladování nebo dalším podnikatelským aktivitám. Bezpečnost a pohodlí jsou zajištěny moderním kamerovým systémem a noční uzávěrou vjezdu.


Pro více informací nás prosím kontaktujte.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro komerční výstavbu v Slavkově u Brna.