Prodej chalupy, Josefův Důl, 220 m2 (ID: 1453240)

Josefův Důl

Cena na vyžádání
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaJosefův Důl
IDJosephMine
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná220 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti800 m2

Origo partneři v Josefově Dole

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

Pohádková horská chata v Jizerských horách - Rentabilita investice je 10 % ročně.

Co byste měli vědět o tomto samostatném domě
• Samostatný dům v klidné okrajové části obce (na samotě, ovšem v docházkové vzdálenosti do obce)
• Rok výstavby: 1900
• Rok rekonstrukce: 2013 + 2018
• Ložnice: 4
• Koupelny: 1
• Obytná plocha: cca. 220 m²
• Plocha pozemku: cca. 800 m²
• Parkování pro tři auta
• Umístění : Jizerské hory - Česká republika

Zařízení a luxusní prvky tohoto domu
• Vířivka
• Zahrada
• Terasa
• Vyhřívané vodní lůžko
• Mramorová koupelna
• Krb
• Výhled na hory

Tato luxusní nemovitost je nádhernou oázou klidu, ideální pro relaxaci. Chata byla v roce 2013 kompletně zrestaurována v původním stylu, avšak s doplněním moderních technologií. Veškeré instalace, včetně vlastní čističky odpadních vod jsou nové a letos byla vybudována plynová přípojka, vyměněn původní elektrický kotel za nový plynový. Dům se nachází v okrajové části obce Josefův Důl. Tato tradiční chata nabízí obytnou plochu 220 m2 rozloženou na třech úrovních; v přízemí je obývací pokoj s krbem na dřevo, kuchyň s jídelním koutem, wellness centrum s vířivkou, TV a vodním lůžkem, koupelna s parní sprchou a saunou, prostorná hala se dvěma východy, z nichž jeden vede k hlavní přístupové cestě a další ústí do zahrady a na útulnou terasu. Schodiště z chodby vede do sklepa, který lze využít jako skladovací prostor, nebo jako vinný sklep díky jeho stabilní teplotě. Druhé patro obsahuje 4 ložnice a prostornou halu vybavenou 2 skříněmi, 3 komodami a toaletním stolkem. Kromě toho je k dispozici parkoviště pro minimálně 2 auta a upravenou zahradu. Jedná se o jedinečnou příležitost vlastnit nádherný kus země v jednom z nejoblíbenějších lyžařských areálů.
Lokace a okolí této nemovitosti
Josefův Důl se nachází 120 km od Prahy, tedy zhruba 1,5 hodiny jízdy autem. Dopravní obslužnost obstarává vlak, který zajíždí přímo do centra.
Josefův Důl leží v srdci Jizerských hor v malebném údolí řeky Kamenice. Založen byl roku 1701 hrabětem Des Fours. Dnes jsou jeho součástí dříve samostatné obce Dolní Maxov, Antonínov a Karlov. Obec je výchozím místem pro pěší, cyklistické i lyžařské výlety. V Josefově Dole a nejbližším okolí najdete několik lyžařských sjezdovek pro zkušené i začínající lyžaře. Oblíbenými turistickými cíly jsou například vodopády na řece Jedlové, Protržená přehrada, památník sklářství na Kristiánově či některá z mnoha rozhleden rozesetých po vršcích Jizerských hor. Přímo v centru obce se nachází sportovní areál s tenisovými a volejbalovými kurty a fotbalovým hřištěm.
Nemovitost je vhodná jako investice. Rentabilita investice je 10 % ročně.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chalup v Josefově Dole (okr. Jablonec nad Nisou).

Podobné nabídky