Prodej rodinného domu, Ostrava - Michálkovice, Chleborádova, 361 m2

Chleborádova, Ostrava, Michálkovice

19 750 000 Kč

Cena včetně advokátní úschovy kupní ceny a provize RK
Hypotéka od 94 123 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaChleborádova, Ostrava, Michálkovice
ID344-NP00240
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná361 m2
VybavenoAno
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy217 m2
Plocha nemovitosti1442 m2

Origo partneři v Ostravě

Popis

Exkluzívně nabízíme k prodeji moderní rodinný dům, situovaný nedaleko centra v klidné části obce Ostrava – Michálkovice, konkrétně na ulici Chleborádova.

Tato exkluzivní nemovitost s prosluněnou zahradou je prvním podlažím zasazena do svahu k příjezdové silnici.
Druhé podlaží s hlavním vstupem a garážovým vjezdem navazuje na chodník s komunikací.

Při vstupu do domu, v prvním patře, vás přivítá prostorná hala, kterou jsou propojeny jednotlivé místnosti včetně kuchyně a sociálního zázemí. Obývací pokoj s krbem a jídelnou se vstupem na terasu s nádherným výhledem, ideální pro relaxaci či setkání s hosty. Samotná terasa je propojena ochozem po celé délce objektu s přístupem z jednotlivých místností. Pokoj pro hosty má samostatné WC a koupelnu. Středem celého objektu prochází dominantní stěna s lícovým obkladem a funkčně rozděluje dispozici domu. Za ní se nachází hudebna a pracovna.

Z druhého podlaží vede ocelové schodiště s dřevěným obkladem do prvního podlaží, ve kterém se nacházejí pokoje, sklep, sklad, technická místnost, prádelna a koupelny. Po levé straně jsou pokoje, koupelna a toaleta. Po pravé straně je ložnice se šatnou a samostatnou koupelnou. Ze všech pokojů je možný vstup do zahrady.

Dům, navržený známou architektkou, s celkovou zastavěnou plochou 217m² a užitnou plochou 360m² poskytuje dostatek prostoru pro pohodlné bydlení. Instalováno je primární ústřední teplovodní podlahové vytápění, které je zajištěno kondenzačním plynovým kotlem. Dům je ve velmi dobrém stavu, což zaručuje bezstarostné bydlení bez nutnosti dalších investic do rekonstrukce.

Tato nemovitost je ideální pro ty, kteří vyhledávají kombinaci komfortu a klidu v blízkosti centra města. S elegantním designem, kvalitním vybavením a dokonalým umístěním nabízí dům nejenom bydlení, ale i životní styl.

Pro podrobnější informace o nemovitosti, nebo pro domluvení termínu prohlídky mě neváhejte kontaktovat.
V případě vícero zájemců, bude nemovitost prodána formou AUKCE a majitelé upřednostní nejlepší obdrženou nabídku.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Ostravě.