Pronájem bytu 2+1, Praha - Libeň, Nad Okrouhlíkem, 67 m2

Nad Okrouhlíkem, Praha 8, Libeň

20 000 Kč
/za měsíc
provizi hradí nájemce
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

Náklady na bydlení5500
AdresaNad Okrouhlíkem, Praha 8, Libeň
ID64340
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná67 m2
Patro1. z 4
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
PlynIndividuální
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové
VodaVodovod
Výtah

Origo partneři v Praze 8

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme Vám pronájem prostorného bytu 2kk, 67 m2. Byt se nachází v klidné rezidenční lokalitě Prahy 8 v ulici Nad Okrouhlíkem s velmi dobrou dostupností a veškerou občanskou vybaveností v místě. Metro "C" Ládví nebo zastávka tramvaje či autobusu je do 7 min. pěšky. Byt se nachází ve zvýšeném přízemí s venkovními roletami v oknech. Dispozice je následující: vstupní hala (10 m2), technická místnost (4,5 m2) s plynovým kombinovaným kotlem pro vlastním vytápění bytu a ohřev vody, a s pračkou, koupelna s vanou, sprchovým koutem, toaletou a umyvadlem (8,5 m2), ložnice (15,6 m²) s vestavěnou skříní, kuchyň (6m2) samostatně přístupná z předsíně a je propojena s prostorným obývacím pokojem (20,5 m²), s orientací na jih. Kuchyň je vybavena spotřebiči: myčka, el. sklokeramická deska, horkovzdušná trouba, mikrovlnná trouba, digestoř. Podlahy jsou plovoucí, koberce a dlažba. Byt je bez postele a sedací soupravy.

Byt je k nastěhování po dohodě od 28.9.2024. Nájemné činí 20.000 Kč/měsíc. Zúčtovatelné zálohy na veškeré energie a služby vč. elektřiny a plynu jsou 5.500 Kč/měsíc. Možnost připojení na kabelovou televizi a internet, již na vlastní náklady. Jistota (vratná kauce) je ve výši 25.500 Kč. Dále se platí provize RK 24.200 vč. DPH. Vhodné pro 1- 2 osoby bez domácích mazlíčků.

Jedná se o velmi klidnou lokalitu sousedící s lesoparkem Okrouhlík. Veškerá občanská vybavenost do 10 minut pěšky. Nedaleko se nachází nájezd na pražský okruh a D8. Parkování je možné před domem. Vřele Vám tento byt doporučuji pro jeho lokaci.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+1 v Praze 8.