Prodej rodinného domu, Nesovice - Letošov, 315 m2 (ID: 1453321)

Nesovice, Letošov

5 980 000 Kč
/za nemovitost
Cena vč. provize RK a právních služeb
Hypotéka od 28 499 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaNesovice, Letošov
ID197-NP04816
StavbaCihlová
Stav objektuV rekonstrukci
Plocha užitná315 m2
VybavenoNe
Typ objektuPatrový
Druh objektuŘadový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy415 m2
Plocha nemovitosti1850 m2
Plocha zahrady1435 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Ukazatel energetické náročnosti167 kWh/m2 za rok
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové, Lokální elektrické, Ústřední plynové, Ústřední elektrické, Jiné, Podlahové
TelekomunikaceInternet, Kabelová televize, Kabelové rozvody
DopravaVlak, Silnice, Autobus
VodaVodovod, Studna
Sklep
Terasa
Převod do OV
Parkování

Origo partneři v Nesovicích

Popis

Nabídka Rodinného Domu s Třemi Bytovými Jednotkami v Letošově s možností úprav dispozic a interiéru na klíč.

Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům s užitnou plochou 315 m², situovaný na pozemku o velikosti 1 850 m². Dům se skládá ze tří bytových jednotek s různými dispozicemi - první jednotka 3+kk o ploše 106 m², druhá jednotka 3+1 o ploše 93 m² a třetí jednotka 3+1 o ploše 150 m².

Aktuálně probíhá rekonstrukce domu, při které byly realizovány důležité práce včetně demolice a novostavby, kompletních statických úprav pro rozdělení na tři bytové jednotky, instalace venkovních rozvodů pro plyn, vodu a elektřinu, nových oken a dveří dle původního projektu a renovace střechy. Pro zájemce o personalizaci bydlení nabízíme možnost úpravu dispozic a interiérů na klíč ve spolupráci s naší stavební firmou Archouse.


Nemovitost se nachází v Letošově, s příjemným dojezdem do Vyškova (18 km) a Brna (40 km), což umožňuje klidné bydlení s dobrým přístupem do města.

Pro zájemce o personalizaci bydlení nabízíme možnost dokončení interiérů na klíč ve spolupráci s naší stavební firmou Archouse, která umožní přizpůsobení domu vašim potřebám.

Tato nemovitost nabízí prostor pro bydlení s možností přizpůsobení, ideální pro rodiny hledající pohodlí nedaleko města.

Neváhejte nás kontaktovat pro více informací a sjednání prohlídky.

Offer for a Family Home with Three Housing Units in Letošov

We are offering for sale a spacious family house with a usable area of 315 m², located on a plot of 1,850 m². The house consists of three housing units with different layouts - the first unit is a 3+kk with an area of 106 m², the second unit is a 3+1 with an area of 93 m², and the third unit is a 3+1 with an area of 150 m².

The house is currently undergoing renovation, which includes important works such as demolition and new construction, complete static adjustments for division into three housing units, installation of external utilities for gas, water, and electricity, new windows and doors according to the original project, and roof renovation.

The property is located in Letošov, with a pleasant drive to Vyškov (18 km) and Brno (40 km), allowing for quiet living with good access to the city.

For those interested in personalizing their living space, we offer the option to finish interiors to order in collaboration with our construction company Archouse, which allows for customization of the house according to your needs.

This property offers living space with the possibility of customization, ideal for families seeking comfort near the city.

Do not hesitate to contact us for more information and to arrange a viewing.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Nesovicích.