Pronájem rodinného domu, Jesenice, Habrová, 118 m2

Habrová, Jesenice

42 000 Kč
/za měsíc
, + 7.000,- zálohy za služby a energie/měsíc, 80.000,- jistota, provize 42.000,- + DPH
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaHabrová, Jesenice
ID12
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná97 m2
Typ objektuPatrový
Podlahová plocha118 m2
Plocha nemovitosti917 m2
Garáž

Origo partneři v Jesenici

Popis

Hledáte prostorný dům v perfektním stavu pro svou rodinu, na klidném místě, kousek od Prahy s perfektní občanskou vybaveností? Prohlédněte si na fotografiích i ve virtuální prohlídce tento dům 4+kk s garáží a nádhernou velkou zahradou ve slepé klidné ulici v Jesenici.

Dům je vybaven nábytkem tak, jak vidíte na fotografiích, takže vlastně stačí se pouze nastěhovat, a to můžete v podstatě ihned. V přízemí domu najdete obývací pokoj s jídelním a kuchyňským koutem, prostornou technickou místnost, ve které je umístěn plynový kotel a pračka, toaletu se sprchovým koutem, vstupní předsíň a komoru pod schodištěm. Z obývacího pokoje lze francouzským oknem vyjít na terasu a do velké, vzrostlé zahrady se zahradním domkem a prolézačkami pro děti. Dále je v rohu obývacího pokoje velký krb, který krásně zpříjemňuje tepelnou pohodu v celém přízemí.

V podkroví domu jsou pak 3 ložnice a jedna velká koupelna s vanou a toaletou. U dětského pokoje je také balkón.

Parkovat můžete v garáži i před ní přímo na pozemku za plotem. Garáž i vjezdová vrata jsou na elektrický pohon a dálkové ovládání.

Zahrada je plná okrasných i užitkových stromů a keřů. Samozřejmě se předpokládá, že budoucí nájemníci se budou o zahradu starat v míře domluvené s majiteli, kteří bydlí hned na vedlejším pozemku.

Zvíře není překážkou, jen je možné navýšení jistoty na pokrytí event. škod způsobených jeho přítomností v domě a na zahradě. Nicméně pokud jste kuřáci, není tento dům pro vás vhodný.

Jesenice je velmi dobře dostupná autem i MHD (bus na metro C Opatov nebo Budějovickou), najdete zde vše, co potřebujete ke spokojenému životu - školu, školku, obchody, restaurace, lékaře, poštu, sportoviště apod. Pouze kousek je také Průhonický park či Vestecký rybník s naučnou Planetární stezkou.

Pokud byste tedy měli zájem o jeho prohlídku, ozvěte se mi, napište o sobě základní informace a proč si myslíte, že byste byli právě vy ideální nájemníci a sousedé majitelů. Pak vás domem ráda provedu. Těším se na vás.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu rodinných domů v Jesenici (okr. Praha-západ).