Pronájem skladu, Heřmaničky, 900 m2 (ID: 1453568)

Heřmaničky

Cena na vyžádání

cena je orientační
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaHeřmaničky
IDN00010
StavbaSmíšená
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná900 m2
VlastnictvíOsobní

Origo partneři v Heřmaničkách

Popis

V exkluzivním zastoupení, Vám zprostředkuji pronájem různých skladovacích prostor, kanceláře s obchodním prostorem v Heřmaničkách u Votic.

Areál je díky umístění zajímavý pro spediční firmu. Je vzdálený 15min od Votic, 30min od Tábora, 35min od Benešova u Prahy, 40min od Příbrami a 1h od Prahy. Areál se nachází ve středu obce, vede okolo něj hlavní silnice.

Prostory lze pronajmout samostatně nebo jako celek.

Areál je oplocený, má samostatný vjezd (vjezdová brána pro dodávky po rozšíření pro kamiony) na dvůr a samostatný pěší vchod na dvůr (branka). Lze připojit internet, napojit na bezpečnostní službu.
Prostory mají podružné vodoměry a elektroměry, jsou v různém stavu.

Prostory, které jsou v horních patrech mohou být propojeny s ostatními prostory, s kanceláří s obchodním prostorem a navazujícímy patry.

Můžete si pronajmout celý areál, volné prostory nebo jednotlivý prostor. Vše je na vzájemné dohodě.

Ostatní k pronájmu:
1) hala vhodná pro autoservis, dílnu se skladem. Ma vlastní vjezd ze dvora (vjezdová vrata pro dodávky) + lze vymezit vlastní stání na dvoře nebo před areálem.
Budova není vytápěná. Voda je přivedena do jedné ze zdí. Elektřina pouze bodová světla u vjezdové brány.
V případě zájmu o menší prostor, je tu možnost při dlouhodobějším nájmu rozdělit prostor vestavbou stěny. V tomto případě by se dle potřeb, musela vyřešit voda a elektřina. Při podepsání dlohodobé nájemní smlouvy, majitel zváží investici do renovace a vybavení pro servis.

2) kancelář se samostatným vchodem, kde je samostatné WC a je zde i kuchyňská linka. Na kancelář navazuje samostatný obchodní prostor, kterým lze projít do horního patra.
Tyto dva prostory doporučuji pronajmout dohromady. Po dohodě lze vymezit parkování na dvoře nebo před dvorem u plotu. elektřina, voda a odpady jsou rozvedeny.

3. Horní patra jsou vhodné pro showroom, skladování, kancelář, obchodní prostory
V případě dlouhodobé nájemní smlouvy, je majitel ochotný zázvážit investice.

Areál je lepší navštívit osobně. Plány a prezentaci zašleme.
O provizi se dělí zájemce a majitel 50/50. O délce nájemní smlouvy se dá jednat (1,5,10let a více).

Dle domluveného nájemného se stanový vratná jistina (většinou je to 2x měsíční nájemné + 2x poplatky).

Napište mi Vaši představu, návrh a domluvíme se na obhlídce arelu.

Pro lepší představu a více informací mi napište email a já vám zašlu připravovanou web prezentaci.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu skladů v Heřmaničkách.