Prodej rodinného domu, Kosoř, Příční, 154 m2 (ID: 1453617)

Příční, Kosoř

14 700 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize realitní kanceláře a právnch služeb
Hypotéka od 70 056 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaPříční, Kosoř
IDID 2024101
StavbaSmíšená
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná154 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti438 m2

Origo partneři v Kosoři

Popis

V exkluzivním zastoupení klienta Vám nabízíme na prodej rodinný dům 4+kk se zahradou. Dům Kosoř se nachází ve střední části vesničky Kosoř, umístěné na vyvýšeném kopci přibližně 350 mnm, přímo nad městskou částí Radotín-Praha 16. Kosoř je absolutně klidovou zónou a přitom do občansky plně vybaveného Radotína je to autobusem jenom 11 minut a autem ještě rychleji. Ve samotné Kosoři se nachází obecný úřad, základní a mateřská škola, prodejna potravin COOP a to vše v okruhu 5 minut chůze od samotného domu.

Dům je postavený jako 4+kk se dvěma koupelnami a samostatným šatníkem. Ve spodní části se nachází rozlehlý obývací pokoj. Jídelní část prostoru je napojena na samostatně stojící kuchyňský ostrůvek s vařičem a digestoří. Druhá část kuchyně je zařízená kuchyňskou linkou s americkou dvojkřídlou lednicí a prostorem na myčku. Prostor obývacího pokoje, jídelny a kuchyně vytváří prostorný dojem (46 m2). Z obývacího pokoje je možné se dostat na terasu s pergolou a do zahrady.

Na opačné straně se nachází vstup do chodby spodního patra domu, odkud se dostanete do koupelny s toaletou, sprchovým koutem s masážními tryskami a prostorem pro pračku a sušičku. Ve spodní části domu se nachází také další pokoj (17 m2), který je možné využít jako dětský pokoj nebo pracovnu.

Dle listu vlastnictví je zastavěna plocha domu 118 m2, samotný obytný prostor však díky 2 patrům domu narůstá na více než 154 m2, a to vše na pozemku o velikosti 438 m2.

Spodní část domu je elegantně zrekonstruovaná a je plně obyvatelná. Naopak horní část domu (2. nadzemní podlaží) je po kompletní, avšak nedokončené rekonstrukci a bude od nového majitele vyžadovat dopracování do obyvatelné podoby… konkrétně zakrytování zdí a stropů sádrokartonem, položení podlahových krytin a umístění vnitřního osvětlení. Stejným způsobem bude potřebné, aby si nový majitel doladil prostor horní koupelny, kde se již nachází přívody pro teplou a studenou vodu, odpad a elektroinstalace. V horní části, kromě koupelny a rozlehlé chodby se schodištěm, kde je dostatek prostoru pro další odkládací skříně, se nachází dva velké pokoje (25 m2 a 27 m2), ten větší se šatníkem (3,6 m2).

Dům má zděný základ stejně tak jako spodní patro, které je také zděné. Horní část domu je dřevostavba s moderními izolačními hmotami.Horní část chrání nová konstrukce sedlové střechy s tepelnou izolací a novou střešní krytinou. Dům má přípojku studené vody z vodovodního řádu, stejně tak odpady jsou připojené na veřejnou kanalizaci. Dům je připojen také na plynovou přípojku, v kuchyni se tak nachází plynový sporák a o ohřev teplé vody a topení se stará plynový kotel. Exteriér domu je zateplený polystyrenovou izolací, na části domu je dokončena fasáda spolu s dřevěným obkladem. Východní část domu bude potřebovat od nového majitele zvolení a aplikaci fasádní hmoty.

Tento dům má velmi dobře „našlápnuto“ na hezké individuální bydlení, potřebuje však ruku nového šikovného majitele, nebo finanční investici na dokončení horního patra a fasády.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Kosoři.