Pronájem bytu 3+kk, Frýdek-Místek, Nad Přehradou, 65 m2

Nad Přehradou, Frýdek-Místek - Místek

24 639 Kč
/za měsíc
+ služby
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaNad Přehradou, Frýdek-Místek - Místek
ID1128
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná65 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Terasa

Origo partneři v Frýdku-Místku

Popis

Nabízíme k dlouhodobému pronájmu dům s dispozici 3+kk, terasou a menší zahrádkou. Jedná se o novostavbu nacházející se v blízkosti centra města Frýdek-Místek, přitom v klidném a krásném prostředí přehrady Olešná s nádherným výhledem. Ideální pro rodiny s dětmi i milovníky klidného relaxu na čerstvém vzduchu. Okolí přehrady Olešná nabízí řadu aktivit pro celou rodinu – velké dětské hřiště, venkovní i krytý aquapark a spoustu možností pro procházky, cyklistiku či jízdu na kolečkových bruslích.

Dům je součástí moderních bytových apartmánů s energeticky úsporným provozem třídy B. K dispozici je jedno bezplatné venkovní parkovací stání přímo u pozemku nebo případně možnost parkovat v blízkosti domu.

Dům je stylově a prakticky zařízený a připravený k nastěhování. Prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem a jídelním stolem je vybaven moderními spotřebiči (trouba, sporák, myčka, mikrovlnná trouba, lednice). Obývací prostor nabízí také chytré úložné řešení. Dále zde najdete ložnici s designovou postelí a dalším pokojem, který může sloužit jako dětský pokoj nebo pracovna. Koupelna je vybavena sprchovým koutem, elegantním umyvadlem a toaletou. Komfort zajistí podlahové vytápění a přímotopy v jednotlivých pokojích.

Cena pronájmu bytu činí 24.639,- Kč měsíčně + zálohy. Majitelem je požadována kauce ve výši 2 měsíčních nájmů a provize realitní kanceláře.

Rádi přivítáme dlouhodobého nájemníka bez domácích zvířat. Pokud máte zájem o prohlídku domu nebo jakékoliv další informace, prosím, kontaktujte nás.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!