Prodej rodinného domu, Ostrava, 267 m2

Ostrava

Cena na vyžádání

info v RK, včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaOstrava
ID00103
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná267 m2
Typ objektuPatrový
Plocha nemovitosti1600 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Ostravě

Popis

Nabízíme k prodeji rodinný dům v prestižní lokalitě Krásné Pole v Ostravě, který se nachází na rozlehlém rovinatém pozemku o výměře přes 1600 m2, přímo sousedícím s volnou přírodou a lesem. Tato poloha poskytuje ideální prostředí pro klidné a komfortní bydlení.

Dvoupodlažní dům, postavený v roce 1980 v prvorepublikovém funkcionalistickém stylu, nabízí velkorysou podlahovou plochu 265 m2 a dispozici 7+1, což umožňuje využití pro jedno- i dvougenerační bydlení. V přízemí se nachází garáž, dílna, kotelna, sklad, prádelna, společenská místnost s krbem a prosklené zádveří. V prvním patře jsou dvě ložnice, pracovna, obývací pokoj s balkónem, koupelna, kuchyně, samostatné WC, spíž a jídelna s kuchyní, ze které je vstup na lodžii s výhledem do zahrady.

Dům prošel rozsáhlou rekonstrukcí zahrnující nové zastřešení, zateplení fasády, výměnu oken, dveří, a obnovu vodovodní a kanalizační přípojky. Přední část zahrady se vzrostlou zelení zajišťuje dostatek soukromí, zatímco zadní zahrada je rozdělena na odpočinkovou zónu s venkovním posezením, krbem a grilem, a na hospodářskou část, která dříve sloužila k pěstování plodin.

Dům má výbornou dopravní dostupnost, v blízkosti jsou zastávky tramvaje a autobusu, což umožňuje rychlé spojení s městem. Nemovitost je ideální pro rodiny s dětmi nebo pro podnikatele hledající klidné místo k bydlení či relaxaci.

Pokud máte zájem o bližší informace nebo prohlídku nemovitosti, neváhejte nás kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Ostravě.