Prodej rodinného domu, Oloví, Potoční, 570 m2

Potoční, Oloví

990 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 4 718 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaPotoční, Oloví
ID294-NP01295
StavbaSmíšená
Stav objektuŠpatný
Plocha užitná570 m2
Patro2. z 2
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuCentrum obce
Plocha budovy268 m2
Plocha nemovitosti581 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
DopravaVlak, Silnice
VodaVodovod
Převod do OV

Origo partneři v Oloví

Popis

Nabízíme k prodeji prostorný dům určený k rekonstrukci s celkovou užitnou plochou 570 m², nacházející se v městečku Oloví, pouhých 30 km od Karlových Varů. Tato nemovitost představuje výjimečnou investiční příležitost pro realizaci vašich podnikatelských plánů. Díky své velikosti a strategické poloze je ideální pro přeměnu na restauraci, penzion nebo jiný komerční projekt. Potenciál této nemovitosti nabízí možnost vytvořit atraktivní prostor pro návštěvníky, kteří chtějí objevovat krásy karlovarského regionu.

S rozlehlou užitnou plochou je tento dům ideální pro přetvoření na stylový penzion či moderní restaurační zařízení. Okolní krajina, s krásnou přírodou a blízkostí Karlových Varů, přitahuje turisty po celý rok. Město Oloví je známé svou bohatou historií a malebným okolím, což z této nemovitosti představuje ideální základ pro podnikání v oblasti cestovního ruchu.
Pozemek se nachází v blízkosti hranic s Německem.
Výhody a lokalita:

* Klidné bydlení

* Útěk od stresu a shonu

* 17 minut do Německa

* 50 minut do Skiareál Boží Dar – Hranice

* 40 minut do Skiareál Plešivec

* 10 minut Motokrosový areál Kraslice

Staňte se součástí místního rozvoje a využijte tuto příležitost k vybudování svého vysněného projektu.

Neváhejte využít příležitosti a přetvořte tento dům v jedinečný projekt!

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Oloví.