Pronájem bytu 2+1, Praha - Hostivař, Horolezecká, 60 m2 (ID: 1453774)

Horolezecká, Praha 10 - Hostivař

24 000 Kč
/za měsíc
+ provize RK
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaHorolezecká, Praha 10 - Hostivař
ID1
StavbaPanelová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná60 m2
VybavenoČástečně
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiC - Úsporná

Origo partneři v Praze 10

Stěhovací služby

Popis

Pronajmeme Vám dlouhodobě 2+1+L s velkorysou výměrou 60m² v klidné lokalitě ulice Horolezecká - Hostivař.

V roce 2023 proběhlo v bytě kompletní zrekonstruování koupelny, wc, kuchyně s jídelnou a dostavěna byla komora. Komplet nová elektřina, pro nejnáročnější uživatele moderní elektroniky. Majitelka byt rekonstruovala pro sebe, takže byly použity dražší a kvalitnější materiály. Kuchyně byla vyrobena na míru, aby poskytovala maximální pohodlí při práci a zároveň poskytovala maximum úložného prostoru.

Byt se pronajímá nezařízený, zůstalo jen několik zařizovacích předmětů. Vestavěné spotřebiče v kuchyni, velká šatní skříň v ložnici (plně funkční a bez vad), zabudované regály v komoře. Pokud by budoucí nájemník potřeboval nějaké úpravy, je možné se s majitelkou domluvit.

V blízkém okolí bytu je veškerá občanská vybavenost. Obchodní centrum Taškent do 5 min chůze. Bus 5min, Tram 8min, Vlak 10min. Nejbližší metro Háje/Skalka cca 15min busem. Vedle domu je školka, škola, restaurace. Hostivařský lesopark s vodní nádrží je ideálním místem pro klidné procházky.
Parkování bezproblémově před domem v jakékoli denní době.

Cena: 24.000 Kč + poplatky domu 3500Kč (2os) + Elektřina na nájemníka. 1-2x kauce ve výši nájmu + provize RK 1x nájem.

V případě zájmu rovnou volejte a rádi Vám nemovitost ukážeme.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!