Prodej bytu 3+1, Prostějov, sídl. Svobody, 73 m2 (ID: 1453783)

sídl. Svobody, Prostějov

3 150 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 15 012 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

Adresasídl. Svobody, Prostějov
IDPB 1204
StavbaPanelová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná73 m2
VlastnictvíDružstevní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Lodžie

Origo partneři v Prostějově

Popis

Byt o dispozici 3+1 s lodžií v domě po celkové revitalizaci v Prostějově v klidové zóně sídl. Svobody v blízkosti parku Kolářovy sady. Samostatná kuchyně s novým kombinovaným sporákem na sever, celkem 3 neprůchozí pokoje, obývací pokoj s alkovnou se vstupem na lodžii a větší dětský pokoj jsou na jih, ložnice na sever s okny do zeleně dvorů, koupelna s vanou, umyvadlem a prostorem pro pračku, samostatné WC, vstupní chodba s šatníkovou stěnou. K bytu náleží sklep + nabízí se přízemní kolárna. Bytový dům má vlastní novou kotelnu = příznivé měsíční náklady za topení a ohřev vody.

V místě je velmi dobrá občanská vybavenost, v blízkosti Lidl, zastávka MHD na Plumlovské či Drozdovické, přímo u domu vede cyklostezka, MŠ sídl. Svobody a ZŠ Jana Železného jsou na dohled po chodníku bez přecházení silnice.

Energetická náročnost je stanovena na G, protože není prozatím dodán štítek energetické náročnosti.

Hezká městská čtvrť Prostějova se spoustou okolní zeleně.

Byt je volný po dohodě.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Prostějově.