Prodej bytu 2+kk, Bučovice, Osvobození, 54 m2

Osvobození, Bučovice

4 490 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 21 398 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaOsvobození, Bučovice
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná54 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Terasa

Origo partneři v Bučovicích

Popis

Ve výhradním zastoupení nabízíme k prodeji prostorný přízemní byt v komplexu Panský dvůr ve Vícemilicích v dispozici 2+KK s vlastní zahrádkou. Podlahová plocha samotného bytu je 55,9 m2 a zahrádky 50,6 m2, Obývací pokoj o velikosti 30,8 m2, ložnice 14,3 m2, koupelna 4,5 m2 a předsíň o velikosti 4,6 m2. K bytu náleží sklepní kóje o velikosti 2 m2 a vlastní parkovací stání. Bytový dům se nachází v klidné části obce a jedná se o novostavbu z roku 2021.
V zádveří se nachází vstup do koupelny s wc a do obývacího pokoje, z něj se poté dostaneme do ložnice. Z obou místností je možno vstoupit na soukromou zahrádku s letní pergolou a možností rozšíření o truhlíkové zahrádky či vydláždění a rozšíření terasy.
Byt je částečně vybavený – k dispozici je kuchyňská linka včetně spotřebičů (vestavná trouba, varná deska, mikrovlnka a lednice), v předsíni pak šatní skříň.
Vytápění bytu i ohřev užitkové vody je řešen centrálním plynovým kotlem.
Veškerá občanská vybavenost se nachází v obci Bučovice. Do centra města je to cca 15 minut pěšky nebo 2 minuty autem nebo autobusem. Průkaz energetické náročnosti budovy je B.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Bučovicích.