Prodej rodinného domu, Písek, Erbenova, 245 m2 (ID: 1454122)

Erbenova, Písek - Budějovické Předměstí

12 449 000 Kč
/za nemovitost
Cena včetně právního servisu a provize.
Hypotéka od 59 328 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

Náklady na bydleníZálohy 2.500 Kč elektřina + 3.500 Kč plyn.
AdresaErbenova, Písek - Budějovické Předměstí
ID48
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná315 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha245 m2
Plocha nemovitosti582 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Písku

Popis

Ve výhradním zastoupení majitelů si Vám dovoluji nabídnout prostorný a světlý rodinný dům s okrasnou zahradou a venkovním bazénem v klidné a žádané lokalitě - čtvrti, která prošla kompletní rekonstrukcí komunikace : chodníky, inženýrské sítě a zeleň.

Podsklepený dům, s orientací severně (pohled do zahrady ) a s orientací jižně ( pohled do ulice ), sestává ze čtyrech pater : suterén, přízemí, první patro a podkroví. Vzhledem k tomu, že přízemí, první patro s podkrovím odděluje centrální schodiště tak lze uvažovat každé z těchto pater jako samostatnou bytovou jednotku.

Přízemí o dispozici 3+1 nabízí předsíň oddělující dětský pokoj, koupelnu a obývací pokoj. Dětský pokoj (S) je průchozí šatnou do koupelny (S) s WC a vanou. Stejně tak i obývací pokoj (J), disponující funkčním krbem, je průchozí do kuchyně (J). Podlahou krytinu obývacího pokoje tvoří plovoucí podlaha, v případě kuchyně a dětského pokoje je to dřevěná podlaha. Krytinu koupelny a chodby tvoří keramická dlažba.

První patro s podkrovím lze chápat jako mezonetový byt o dispozici 5+0, tj. bez kuchyně ( ta se původně nacházela v místě současné ložnice ). První patro je rozděleno na dvě části.

V první části nalezneme předsíň oddělující WC, technickou místnost a průchozí ložnici (S), která propojuje samostatný dětský pokoj (J) s koupelnou (S) s vanou. Podlahovou krytinu ložnice a dětského pokoje tvoří dřevěná podlaha, koupelny a WC dlažba a předsíně PVC.

V druhé části nalezneme samostatnou koupelnou (S) se sprchovým koutem + WC a průchozí pracovnu (S), kterou s podkrovím spojuje dřevěné schodiště. V otevřeném podkroví nalezneme 2 ložnice (S/J), které propojuje chodba s posezením. Podlahové krytiny keramická dlažba pro koupelnu, pracovna a celé podkroví disponují dřevěnou podlahou.

Suterén tvoří sklepní prostory užívané převážně jako sklad, nalezneme zde prádelnu se samotnými měřáky vody pro každé patro a technickou místnost s plynovým kotel zn. Vaillant zajišťující vytápění radiátory celého domu. Každé patro disponuje vlastním bojlerem. Místnosti sklepu lze díky jejich velikostem a světelnosti uzpůsobit pro wellness.

Udržovaná okrasná zahrada nabízí posezení a kůlnu ve své přední části. V zadní části zahrady je umístěn venkovní bazén s filtrací a houpačka.

Dům prošel kompletní rekonstrukcí v letech 2005 - 2010, je plně zařízen a vybaven. Bezpečnostní systém JABLOTRON lze dálkově ovládat pomocí telefonu. Hlavní vchod chrání bezpečnostní dveře. Okna v přízemí s orientací do ulice jsou polepeny bezpečnostní fólií.

Objekt je vhodný pro větší rodinu anebo také jako investiční příležitost generující pasivní příjem.

Centrum města - centrum obchodu a služeb - vzdáleno 10 min. pěšky. MŠ, ZŠ, SŠ v dochází vzdálenosti. Dálnice D4 mezi Příbramí a Pískem dokončena 12/2024.

Energetický štítek není prozatím k dispozici a proto uvádíme třídu G - mimořádně nehospodárné.

Majitelé si vyhrazují právo vybrat zájemce s nejvyšší nabídkou.

Těším se na Vás na prohlídce.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Písku.