Prodej rodinného domu, Boleboř, 124 m2

Boleboř

4 750 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 22 637 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaBoleboř
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná124 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti580 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Boleboři

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Hledáte místo, které nabízí jak okamžité pohodlí, tak prostor pro vaši vlastní kreativitu? Tento prostorný rodinný dům o dispozici 124 m² v malebné obci Boleboř je ideálním řešením. Nachází se v klidné části obce, což je skvělé pro ty, kteří hledají únik od městského ruchu, ale zároveň ocení dobrou dostupnost do města Chomutov, které je vzdáleno jen 10 km.
Dům prošel částečnou rekonstrukcí a je ve velmi dobrém stavu, připraven k okamžitému nastěhování. Zároveň však nabízí možnosti pro další úpravy, například půdní vestavbu, díky čemuž můžete dům snadno přizpůsobit svým potřebám a vkusu.
K domu patří pozemek o rozloze 580 m², který poskytuje dostatek prostoru pro zahradničení, relaxaci nebo i další stavební úpravy. Pozemkem protéká malý potůček, který nabízí řadu výhod. Můžete ho využít například pro zavlažování zahrady nebo jako zdroj vody pro jezírko. Tento přírodní prvek přináší nejen estetickou hodnotu, ale také praktické využití.

Klíčové vlastnosti:
Bojler zajišťuje stálý přísun teplé vody po celý rok.
Plynový sporák je napojen na klasickou plynovou bombu, což umožňuje snadné a efektivní vaření.
Nové rozvody elektřiny v přízemí jsou provedené v mědi, což zaručuje bezpečnost a moderní standard.
Vytápění je zajištěno krbovými kamny a elektrickými přímotopy, které udržují pohodlnou teplotu po celý rok.
Potůček protékající pozemkem poskytuje ekologické a praktické využití vody na zahradě či další příležitosti pro váš domov.

Ideální pro každého:
Pro rodiny s dětmi nabízí dům dostatek prostoru a bezpečné, klidné prostředí, kde mohou děti vyrůstat.
Jednotlivci a páry ocení klidnou lokalitu a potenciál domu jako příjemného domova či místa pro práci z domova.
Pro ty, kteří milují kreativní projekty, poskytuje nemovitost možnost dalšího rozšíření a přizpůsobení podle individuálních potřeb.
Boleboř je ideálním místem pro milovníky přírody. Díky své poloze v Krušných horách zde najdete nespočet možností pro turistiku, cyklovýlety, zimní sporty nebo relaxaci v přírodě. Zároveň máte veškerou občanskou vybavenost města Chomutov na dosah ruky.
Prodej domu bude zahájen 15. září 2024. Pokud vás tato nabídka zaujala, kontaktujte nás pro bližší informace nebo domluvení prohlídky. Tento dům může být Vaším vysněným domovem!

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Boleboři.