Pronájem bytu 3+kk, Milovice, Slepá, 78 m2 (ID: 1454327)

Slepá, Milovice

14 990 Kč
/za měsíc
+ poplatky 6.714 Kč měsíčně / 1os + elektřina se přepisuje na podnájemníka
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaSlepá, Milovice
ID02564
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná78 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiC - Úsporná

Origo partneři v Milovicích

Popis

Vzhledem ke zvýšené poptávce o námi nabízené nemovitosti prosíme všechny vážné zájemce, aby nás pro rychlé vyřízení kontaktovali pomocí odpovědního formuláře u inzerátu. Následně Vám zašleme email s odkazem na krátký osobní dotazník. Po jeho vyplnění se vám ozveme a domluvíme se na dalším postupu a termínu prohlídky.

Nabízíme vám k podnájmu moderní, zrekonstruovaný byt o velikosti 3+kk o rozloze 78m2. Byt se nachází ve 4. podlaží cihlového domu ve velmi dobře dostupné a žádané lokalitě Milovice, ulice Slepá.

Jedná se o podkrovní byt, kde jsou dva samostatné pokoje, obývací pokoj s kuchyňským koutem, předsíň, komora (šatna) a koupelna s WC. Kuchyně je vybavena kuchyňskou linkou s elektrickou troubou a varnou deskou, myčkou a digestoří a je spojená s nezařízeným obývacím pokojem. Další 2 pokoje jsou také nezařízené, můžete si z nich vytvořit ložnici a dětský pokoj. Prostorná koupelna je s vanou a toaleta je součástí . V komoře (šatně) je sestava dřevěných skříní.

Tento byt se nachází v klidné části města v blízkosti Juvetského lesa, kde můžete sportovat, procházet se a užívat si přírody. Kousek od domu je ZŠ Juventa, ZŠ Komenského a MŠ a několik dětských hřišť. V docházkové vzdálenosti je obchod Lidl, Billa, poliklinika a další. 5 minut od domu je autobusová zastávka Sluneční vrch s linkami 430 - směr lysá nad Labem a 432 směr Mladá Boleslav. Uvádíme energetickou náročnost C.

Byt je volný k nastěhování od 1.11.2024.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 3+kk v Milovicích (okr. Nymburk).