Pronájem bytu 3+1, Šestajovice, Žitná, 119 m2 (ID: 1454330)

Žitná, Šestajovice

28 490 Kč
/za měsíc
+ poplatky 5.253 Kč / 1 os + 1.753 Kč elektřina
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaŽitná, Šestajovice
ID02557
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná119 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Balkon
Terasa

Origo partneři v Šestajovicích

Popis

Vzhledem ke zvýšené poptávce o námi nabízené nemovitosti prosíme všechny vážné zájemce, aby nás pro rychlé vyřízení kontaktovali pomocí odpovědního formuláře u inzerátu.
Následně Vám zašleme email s odkazem na krátký osobní dotazník. Po jeho vyplnění se vám ozveme a domluvíme se na dalším postupu a termínu prohlídky.

K podnájmu nabízíme nový a prostorný byt 3+1 o celkové ploše 119 m2, nacházející se ve 2. patře rodinného domu na ulici Žitná v Šestajovicích. K bytu patří sklep a parkovací stání na pozemku, což zajišťuje pohodlí a dostatek úložného prostoru. Dále je k dispozici také posilovna.

Byt je rozdělen mezi první a druhé patro domu. Po několika schodech vstoupíte do velkého, nezařízeného pokoje, ideálního pro obývací prostor. Z něj vede schodiště do předsíně s přístupem na prostornou terasu. Kuchyň je moderně vybavena světlou kuchyňskou linkou, elektrickou troubou, varnou deskou, myčkou, lednicí a dostatkem úložných prostor. Dva další nezařízené pokoje lze využít jako ložnici a dětský pokoj, přičemž z jednoho z pokojů je přístup na balkon. Moderní koupelna nabízí vanu pro dva, dvojité umyvadlo se skříňkami a samostatnou toaletou oddělenou příčkou. Ve všech pokojích jsou nově položeny podlahy a nechybí ani technická místnost.

Byt je umístěn v klidné oblasti poblíž lesa, s rychlým přístupem do parku Klánovice a k cyklostezce. Veškerá občanská vybavenost, včetně Billy, lékárny, drogerie a restaurací, je dostupná do 10 minut pěší chůze. V okolí se nachází i Šestajovický pivovar. Dopravní spojení je zajištěno autobusovou zastávkou Šestajovice Balkán, odkud jezdí linky 408 do Brandýsa nad Labem a 303 do Prahy na Černý Most.

Byt je volný k nastěhování ihned.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 3+1 v Šestajovicích (okr. Praha-východ).