Prodej rodinného domu, Tehov, 230 m2

Tehov

16 900 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 80 540 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaTehov
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná230 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti865 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Garáž

Origo partneři v Tehově

Popis

Exkluzivně nabízíme k prodeji samostatně stojící rodinný dům s dispozicí 5+kk na prostorném pozemku o rozloze 865 m² se zastavěnou plochou 128 m². Dům leží v klidné a příjemné lokalitě Prahy-východ, v obci Tehov, jen pár kilometrů od Říčan. Užitná plocha 230 m² poskytuje ideální prostor pro rodinu hledající komfortní bydlení s přírodou na dosah, avšak v dobré dostupnosti města.

Dům z roku 2005 prošel částečnou rekonstrukcí – v roce 2023 byla zateplena střecha a položena nová krytina, a také byl zrekonstruován interiér celého druhého podlaží. Přízemí vás přivítá prostorným obývacím pokojem s krbem, který je propojený s kuchyní; dále zde najdete ložnici, koupelnu a praktickou komoru. Zrekonstruované první patro nabízí dvě ložnice, pracovnu, dvě koupelny a velkou šatnu, kterou lze využít i jako dětský pokoj, čímž se dispozice domu rozšíří na 6+kk. Dům je velmi dobře řešený, s dostatkem úložných prostor, včetně půdy využitelné pro uskladnění sezonních věcí. Součástí domu je garáž pro jedno auto, venku je další kryté parkovací místo a dostatek prostoru pro pohodlné parkování vozů vašich návštěv.

Na zahradě je k dispozici zahradní domek, ideální pro uložení zahradního náčiní či relaxaci na jeho terásce, a také místo na grilování se zastřešeným posezením pro rodinu a přátele. Vzrostlé túje podél plotu zajišťují soukromí a spolu s okrasnými rostlinami přispívají k útulné atmosféře. Za domem se nachází praktická přístavba, která může sloužit jako kůlna nebo dílna, ale také jako relaxační zóna s možností instalace sauny či domácího fitness, podle vašich potřeb a přání.

Tehov je klidná obec obklopená přírodou, ideální pro rodiny. V blízkosti najdete Farmu a Minimlékárnu Tehov, která nabízí čerstvé bio produkty a pořádá akce pro veřejnost – od krmení zvířat až po projížďky na koních, což ocení zejména rodiny s dětmi. Nedaleko jsou také vyhlášené cyklostezky, dětské hřiště, základní škola, workoutové hřiště, pumptrack a trial park. V sousedních Říčanech najdete všechny potřebné obchody, služby, restaurace a kavárny.

Dům se nachází 29 km od centra Prahy, kam se dostanete autem přibližně za 30 minut. Říčany, vzdálené pouhé 4 km, jsou dostupné během 5 minut. Veřejná doprava je zajištěna pravidelnými autobusovými linkami směřujícími do Prahy i Říčan.

Tento stylově vybavený dům s krásně udržovanou zahradou nabízí nejen útulné bydlení, ale také prostor pro relaxaci v soukromí. Nabízíme jej plně zařízený, tak, jak je vidět na fotografiích. Přijďte se podívat a objevte kouzlo tohoto místa!

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Tehově (okr. Praha-východ).