Prodej bytu 2+1, Protivín, Palackého, 67 m2

Palackého, Protivín

2 150 000 Kč
/za nemovitost
Zajistíme pro Vás financování
Hypotéka od 10 246 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaPalackého, Protivín
IDXVA-IH-BJ240915
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná72 m2
Patro3. z 4
VybavenoAno
Lokalita objektuSídliště
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha67 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet
DopravaVlak, Silnice, Autobus
VodaMístní zdroj vody, Vodovod
Sklep
Parkování

Origo partneři v Protivíně

Popis

Dovoluji si Vám exkluzivně nabídnout koupi bytu 2+1 v osobním vlastnictví v Palackého ulici 553 v Protivíně. Nabízený byt (bez balkonu, či lodžie), je umístěn ve druhém patře třípatrového zděného domu bez výtahu. Byt nabízí místnosti předsíně (cca 7,8 m2), kuchyně (cca 11,2 m2), obývacího pokoje (cca 19,2 m2), ložnice (cca 13,4 m2), koupelny (cca 3,9 m2), záchodu (cca 1,9 m2) a spíže (cca 1,1 m2). Součástí bytu je jedna zděná sklepní místnost. K dispozici je společná místnost kočárkárny, prádelny a sušárny v suterénu domu. Přímo u domu jsou na ulici místa pro parkování.
Nabízený byt je v prakticky původním, průměrně udržovaném stavu. V minulých letech byl v koupelně (místo vany) vystavěn zděný sprchový kout. V bytě bylo instalováno teplovodní etážové topení, napojené na vlastní plynový kotel (kotel ohřívá i teplou užitkovou vodu). Místnost kuchyně je vybavena původní kuchyňskou linkou a plynovým sporákem. Dům s nabízeným bytem byl vystavěn v šedesátých letech minulého století a v nedávné době prošel částečnou revitalizací – byla osazena nová plastová okna a opravena střecha.
Inzerovaný byt je určen k zásadní rekonstrukci, proto je nabízen v jeho skutečném stavu - bez jakýchkoli „zkrášlovacích“ úprav (štukování, malování atp.).
Celková plocha bytu (dle údajů katastru nemovitostí) čítá 67,8 m2, měsíční předpis plateb je stanoven na ….,- Kč (doplním), z toho fond oprav …..,- Kč (doplním), a splátka úvěru na revitalizaci ……,- Kč (doplním). Vlastnická práva k nabízenému bytu nejsou nikým a ničím omezena, k předání může dojít okamžitě. Byt je prodáván včetně současného vybavení. Důvodem prodeje je nepotřebnost.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+1 v Protivíně.