Prodej chalupy, Úboč, 117 m2

Úboč

3 290 000 Kč
/za nemovitost
Konečná cena vč. právního servisu
Hypotéka od 15 679 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaÚboč
ID240115
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná117 m2
Typ objektuPatrový
Podlahová plocha117 m2
Plocha nemovitosti2220 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Úboči

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Popis

Představuji vám k prodeji moc pěknou chalupu po částečně rekonstrukci s velkou a udržovanou zahradou, na pěkném místě s blízkou přírodou v okolí, v obci Úboč na Domažlicku.

Podívejte se na samostatnou stránku chalupy: https://dum-uboc.cz

Základní informace:
- 3+kk (+ 4 menší pokojíky v podkroví)
- užitná plocha 116,6 m2 + podkroví 46 m2
- pozemek 2 220 m2
- obecní vodovod
- ohřev vody - kuchyně (průtokový ohřívač), koupelna (lázeňská kamna)
- elektřina 230/400V (původní hliník)
- odpad - BIO septik s přepadem
- plyn k dispozici na hranici pozemku (do domu není zaveden)
- vytápění - každá místnost má samostatná kamna, v podkroví jsou k dispozici přímotopy

Chalupa je velice pěkném stavu, o dispozici 3+kk. V roce 1982 se k původní chalupě přistavělo zádveří a koupelna s WC, o 13 let později se pak upravilo podkroví na 4 samostatné menší pokojíky. V letošním roce majitel chalupu vymaloval a pořídil novou kuchyňskou linku se sporákem, lednici, skříně, pohovku a kamna. Chalupa je částečně podsklepena. Jelikož se v tuto chvíli jedná o stavbu pro rodinnou rekreaci, která je užívána jen část roku, není nutné PENB předkládat, z toho důvodu uvedena třída G.

K dispozici je opravdu velká rovinatá a udržovaná zahrada s místem k posezení, které by jistě bylo možné doplnit pergolou, dále pak stodola, kde uskladníte téměř vše, či využijete prostor třeba jako garáž. 

Územní plán - možnost využití:
Ačkoliv na pozemku stojí aktuálně chalupa s evidenčním číslem a zastavěnou plochou 101 m2, územní plán umožňuje přestavbu či stavbu rodinného domu (na pozemku o rozloze minimálně 1000 m2) se zastavěností ≤ 25%, maximálně do 250 m2. Doplňkové stavby (garáže, kůlny, přístřešky...) možnost zastavění do 100 m2. Je zde tedy spoustu prostoru pro případnou kreativitu.

Lokalita:
Chalupa stojí v klidné jižní části obce s krásnými výhledy do okolí obklopeném lesy. Úboč se nachází asi 8 km severně od Kdyně či 15 km východně od Domažlic, kde je kompletní občanská vybavenost. Řadu služeb je možné využít také v asi 6 km severně vzdálené Kolovči. V obci je obecní úřad, je zde zřízena knihovna s připojením k internetu, denně je otevřena pošta. Do obce dojíždí linkový autobus směrem na Domažlice i Koloveč.

Pokud hledáte klidné místo, kde můžete bez obav relaxovat, máte rádi prostor a venkovské prostředí na dosah okolní přírody, přesto v dobré dojezdovosti města s plnou občanskou vybavenosti, pak mi zavolejte nebo napište, domluvíme si prohlídku.

Pro koupi domu Vám zajistím kompletní realitní a právní servis a v případě potřeby i výhodné financování hypotečním úvěrem. 

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chalup v Úboči.