Pronájem bytu 2+kk, Liberec - Liberec VI-Rochlice, Burianova, 45 m2

Burianova, Liberec VI-Rochlice

10 500 Kč
/za měsíc
+ zálohy za energie + jistota 1x nájemné + provize RK 1x nájemné
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaBurianova, Liberec VI-Rochlice
ID26793
StavbaPanelová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná45 m2
Patro8. z 9
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha45 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Sklep
Parkování

Origo partneři v Liberci

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

Pronájem bytu 2+kk v osobním vlastnictví v panelovém domě, Liberec – Rochlice

Nabízíme k pronájmu byt o dispozici 2+kk, který se nachází v 8. patře panelového domu na sídlišti v Rochlicích. Byt je v původním stavu, avšak koupelna prošla rekonstrukcí a je vybavena vanou. Celkový stav bytu je dobrý a je ihned k nastěhování.

Velkou výhodou tohoto pronájmu je možnost parkování přímo u domu na vyhrazeném parkovacím místě za 2.000 Kč měsíčně. Jedná se o levné dlouhodobé bydlení vhodné pro pracující a solidní zájemce.

Pokud hledáte praktické bydlení s dobrým přístupem k městské infrastruktuře, neváhejte nás kontaktovat. Nájemné 10.500 Kč, zálohy na bydlení pro 2 osoby cca 2.500 Kč, elektřina na přepis, jistota 15.000 Kč, parkování u domu 2.000 Kč, provize RK při podpisu rezervační smlouvy 10.500 Kč bez DPH 21%. Volné ihned Ev. číslo: 26793.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+kk v Liberci.