Prodej zahrady, Praha - Troja, 759 m2 (ID: 1454800)

Praha 7 - Troja

Cena na vyžádání

včetně provize RK a právních služebčetně provize RK a právních služeb
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaPraha 7 - Troja
ID0020-NP08230
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti759 m2

Origo partneři v Praze 7

Stěhovací služby

Popis

Pozemek vedle Japonské zahrady v botanické zahradě v Troji!
 
Nabízím k prodeji nádherný pozemek, který je součástí botanické zahrady v pražské Troji. Tato půvabná zahrada obklopena rozmanitou vegetací a letitými stromy, je díky své přírodní atmosféře doslova balzámem pro duši.

Položena je hned vedle nové moderní restaurace Botanická na talíři, která je součástí Ornamentální zahrady. Tato venkovní expozice patří k těm nejstarším v botanické zahradě a stala se srdcem a centrem všeho dění.

Samotný pozemek je veden jako rekreační plocha – využívat ho můžete jako odpočinkovou zahradní oázu pro soukromé účely, zahradničit zde, relaxovat a užívat si svůj kousek přírody uprostřed metropole, s možností výstavby menšího zahradního domku.

Z účelu pozemku vyplývají ale také rozmanité možnosti jeho využití k podnikatelským záměrům v oblasti turistického ruchu, rekreačních, naučných či poznávacích aktivit. Vybudovat zde lze například nekryté sportovní či dětské hřiště, skautskou základnu, organizovat tábory pro děti nebo ekologické centrum s možností výstavby menší klubovny a patřičného zázemí.

Další možností je například prodejna květin a suvenýrů nebo sezonní stánek s občerstvením, který by doplňoval zázemí Botanické zahrady. Fantazii se meze nekladou, důležitou podmínkou je zachování významného podílu zeleně a přírodního charakteru území.

Toto místo i jeho přilehlé okolí má nepopsatelnou atmosféru, doporučuji proto osobní prohlídku. Pozemek představuje strategickou investici na oblíbeném místě, kam se za odpočinkem vydávají Pražané i turisté z ČR a celého světa, a tím pádem i jistotu dobře uložených peněz. Osobně vám rád sdělím další podrobnosti a informace k možnostem využití pozemku.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje zahrad v Praze 7.